Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #156222
    LindaRWS
    Deltagare

    @Prix 56588 wrote:

    Klart system finns men det är knappast gratis. Du måste fortfarande räkna på vad du har med till mässan för att sedan kunna se vad som finns kvar och om något försvunnit på vägen.

    Viktigt att tänka på är att det finns personer på mässor som letar upp ditt namn och hellre beställer på nätet så du bör ha ett lager att tillgå för dessa.

    Japp, håller helt med, men det betyder att jag måste plocka bort tex alla ridbyxor, jackor, västar, tröjor osv osv så det kommer se helt tomt ut.. alternativt att jag inte tar med det alls men då riskerar jag att inte bli av med kläderna och snart är det vår igen och ingen vill ha 2012 års vinterkollektion…

    Nu har jag skrivit ut en text på sidan att vi ska på mässa och reserverar oss för att vissa varor kan ta slut. INTE bra, jag vet :) men annars måste jag nog stänga ner hela sidan..

    Vet du vad det finns för system så kan jag börja titta på vad kostnaden skulle bli?

    #156212
    LindaRWS
    Deltagare

    Tack för svaren.
    Problemet är bara att jag måste ta med nästan hela lagret då det är så pass dyrt att delta och jag måste sälja så mycket som möjligt.
    Ungefär 50% av hela omsättningen kommer från mässor.

    I framtiden kommer får jag nog låta webbshopen vara ifred och göra inköp bara för mässorna… men hade hoppats att det fanns något slags system som man kunde koppla ihop så att lagret reglerades automatiskt.

    #155884
    LindaRWS
    Deltagare

    Ja säkert :) Men verkar funka nu!

    #155882
    LindaRWS
    Deltagare

    Japp, kan inte heller logga in.

    #154687
    LindaRWS
    Deltagare

    Roligt att läsa om din mässa :)

    Vi åker på mässor 4 gånger per år. Globen, Falsterbo, Skandinavium & Strömsholm Horse Show. Långt att åka, jobbigt med packning & planering och långa dagar i montern men otroligt roligt att få träffa kunderna på riktigt och så får man lite avbrott från vardagen vid datorn.
    Priskriget på mässorna är tufft och minskar marginalerna men man får göra som du säger bunkra upp och sälja mycket istället.
    Jag tycker också jag märker skillnad efter mässorna med mail och beställningar via webbshopen så det ger mer än bara ren försäljning på plats.
    Nu ska vi iväg igen i slutet på November och jag försöker tänka ut något bra för att få kunderna att komma in i webbshopen efteråt. Tips mottages gärna!

    #152066
    LindaRWS
    Deltagare

    Ses där! :)

    #151598
    LindaRWS
    Deltagare

    Tack för ett jättebra arrangemang med bra föreläsningar! Jag kommer garanterat tillbaka nästa år. Och tack till alla deltagare, har fått massor med tips & inspiration. Bara att ta tag i allt som måste göras nu då… :)

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)