Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 92 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #179509
    mavraj
    Deltagare

    Tar gärna emot mer information om butiken på DevijoBaern@gmail.com.

    Tack!

    #178721
    mavraj
    Deltagare

    Vad kul att Klappi.se utvecklats så pass! Minns jag rätt så startade du väl en tråd vid lanseringen (för något år sedan) och då var väl inget AB igång och inte heller var butiken lika utvecklad som den är nu. Roligt!

    Vad gäller designen så skulle jag testa att bara flytta upp kategoribilderna (du har nedan, under all text) och ha den istället för din banner/slider. Dvs flytta Ekologiska Barnkläder, Barnskor i Renskinn, Filtar till Barn och Vuxna, Accessoarer från Lappland upp till den plats där du nu har din slider/banner.

    Tror det i sig kan få in dina besökare till dina kategori- och produktsidor i större utsträckning än vad bannern/slidern gör i dagsläget.

    Lycka till!

    #178492
    mavraj
    Deltagare

    Riktigt läckert faktiskt – Väldigt manimalistiskt och stort fokus på väskorna! Ni lyfter fram väskans egenskaper på ett snyggt och informativt sätt, vilket är positivt.

    Har ingen direkt kritik på buggar eller dyl. Dock skulle jag gärna vilja se mer om personen/erna bakom väskan. Eftersom de är just handgjorda hade det varit önskvärt att se mer om hur den processen fungerar. Dedikera gärna eran “About My Bags”-sida till fler bilder och mer innehåll. Lyft gärna också fram det på startsidan så att de som kanske inte faller för väskan direkt hålls kvar och klickar sig vidare. “How It’s Made” på Discovery Channel är trots allt sjukt intressant och kan man då få se lite av hur just Dmayer väskor skapas så hade det varit coolt!

    Sen känns det som att er produkt skulle klara sig bra på instagram/facebook. Ser visserligen någon like-button längre ner på sidan men tror det hade varit nice att lyfta fram det så att ni skapar en relation till kunden.

    Lycka till!

    /Betim

    #177125
    mavraj
    Deltagare

    Sjukt imponerande och kul att ni väljer att ha själva styra logistik och lager!

    Lycka till!

    #175221
    mavraj
    Deltagare

    Kul med sådana här förfrågningar Jag vet dock att jag inte har något att erbjuda dig men det hade nog varit intressant att veta vilken typ av verksamhet du letar efter. Har du krav på viss omsättning? Mycket besökare så ni sen kan jobba med konvertering?

    Lycka till!

    #173927
    mavraj
    Deltagare

    @Copywriter.se 76387 wrote:

    Hej! Vad har hänt med Geekster.se? Lagt ner?

    Nej – inte alls. Jag sålde butiken för drygt 2 veckor sedan. Den nya ägaren håller på sätta upp de sista grejerna, så snart är allt igång igen. Under nytt styre och med nya ambitioner.

    #173769
    mavraj
    Deltagare

    Har inte mycket att tillägga mer än att ni har en riktigt schysst shop och att jag hoppas det rullar på bra för er!

    Om de recensioner som finns på sidan (ex de kring Arizer Solo) är era och från riktiga kunder så har ni gjort ett grymt bra jobb hittills. Även bra jobbat med att hitta en nischad produkt där ni inte behöver lägga dyra pengar på Adsense och SEO.

    Lycka till!

    #172922
    mavraj
    Deltagare

    Jag har inte använd de tjänster som tidigare nämnts i tråden men jag tror att du hittar bra folk oavsett tjänst. Så länge du inte bara går efter pris och är tydlig med vad du söker.

    Sen vet inte hur det är med egenreklam, men jag hjälper dig gärna. Jag jobbar till vänliga priser eftersom jag inte behöver livnära mig på mitt frilansande och för att jag tycker det är så jävla skoj. Du kan kika in mitt portfolio på Hemsidor. Logotyper och Applikationer – Mavion och hojta gärna till ifall det är något du undrar.

    Lycka till med ditt sökande!

    #171305
    mavraj
    Deltagare

    @argit 73250 wrote:

    Tack för en bra förklaring och tipsen på litteratur. Har kollat på olika kurser inom detta och det verkar helt klart intressant och kan vara en ett bra steg att titta på detta. Är det något du själv har läst?

    Jag har en kandidatexamen i logistik och produktionsledning men läser för tillfället en master i produktionsutveckling och ledarskap, så lean har varit huvudämnet i en rad kurser faktiskt.

    Tycker också du gör helt rätt i att försöka bygga på din kompetens. Gillar du ehandel så är det ingen dum idé alls att lära sig en del logistik och förstå hur ett företag kan göra sin logistik till en konkurrensfördel.

    Lycka till!

    #170945
    mavraj
    Deltagare

    @argit 73235 wrote:

    Jag arbetar och kommer troligtvis inte arbeta i produktion. Examensbevis i ämnet, hur menar du här?

    Erfarenhet av e-handels-logistik av produkter av modell större har jag då jag har arbetat med detta i 1,5 år.

    Någon annan som har något tips på konferenser, utbildningar, sammankomster där man också kan utbyta idéer och problem för e-handlares logistik.

    Olika företag har olika typer av produktion. Dock handlar det i stora drag om när ett företag arbetar med förädling av en produkt. Arbetar ett företag med pack och plock är det deras pack och plock som är produktionen, dvs från det att de mottar en order, hämtar produkten på lagret, packar ner den och sedan skickar den till kunden. Ett företag som istället arbetar med montering av lampor ser sin produktion då de påbörjar monteringen av en lampa till det att den är färdig för utlevereras. En webbyrås produktion är när de tar fram design och programmerar en hemsida. Volvos produktion är exempelvis när de påbörjar monteringen av en ny bil. Med ett examensbevis, diplom eller erfarenhet i ämnet (lean) menar jag att du behöver styrka för din chef att du faktiskt förstår dig på det du påstår dig kunna. Antingen genom att du resonerar väl kring vad du faktiskt kan, har arbetslivserfarenhet av tidigare projekt du varit involverad i eller genom ett diplom/examensbevis som påvisar att du faktiskt studerat dessa delar.

    Om du som kund vill köpa en ny soffa så är du egentligen bara intresserad av att soffan levereras hem till dig. Du bryr dig alltså endast om att tiden mellan A) När du beställer soffan, och B) När soffan levereras till dig, skall vara så kort som möjligt. Dock behöver företaget du köper soffan av genomföra en rad olika aktiviteter för att soffan skall kunna levereras till dig. Den ska tas ut ur lager, registreras i system, kvalitetssäkras, packas, föras till lastkaj, lastas på lastbil (och säkert 100 andra moment till). Lean är därför perfekt att använda när företaget vill identifiera vilka moment, utöver A och B, som går att göra kortare eller eliminera helt. Lean är därför högst relevant hos alla ehandlare, tredjepartslogistiker eller andra företaget som arbetar med egen produktion.

    Vad gäller utbildningar inom lean så finns det oerhört mycket bra böcker du kan börja med att läsa. Rekommenderar starkt att du kikar på Lean : gör avvikelser till framgång – Per Petersson, Ola Johansson, Martin Broman, Dan Blücher, Henric Alsterman – Bok (9789163327964) | Bokus bokhandel men att du också läser leanböckernas leanbok; The Toyota Way: – Lean för världsklass – Jeffrey K Liker – 9789147089024 | Adlibris Bokhandel ? Alltid billigt, fraktfritt från 99 kr

    Lycka till!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 92 totalt)