Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186437
    MultiMan
    Deltagare

    Jag slutför nästan alltid köp från min dator med 27″ skärm så jag kan få överblick och granska bilder noga mm. Jag har absolut senaste mobilerna med stora skärmar men köpupplevelsen blir ändå aldrig i närheten på en fjuttig skärm som inte rymmer något. Går ju inte att trolla bort den fysiska skillnaden.

    Utöver det har jag övergett en hel del ÅF som bytt till mobile first på sina sidor. Upplevelsen är helt enkelt för dålig på det ställe där jag avslutar: PCn. Några lyckas med både mobil och PC men alltför ofta inte.

    #186362
    MultiMan
    Deltagare

    Vad menar du med “motsvarande”? Klarna har väl B2B-stöd i checkout sedan några år eller är det borttaget igen? Har väl rapporterats som nyhet på denna sidan bl a, runt 2016/2017 tror jag.

    #186317
    MultiMan
    Deltagare

    Drygt två år sedan, men det pågick under en längre tid, så säg 2-3 år sedan.

    Hoppas de har bättre ordning på papper, datorer och rutiner idag om ni väljer att byta. Jag kommer inte personligen att chansa fler gånger.

    #186315
    MultiMan
    Deltagare

    Som kund har jag använt i stort sett alla lösningar som marknaden erbjudit. Är ingen strulkund och nog aldrig missat en betalning de senaste 10 åren iaf.

    Pga erfarenheter av anställda, både lägre ner och högre upp samt tjänsten i sig så är Svea det enda bolag jag direkt vägrar använda. Ser jag en handlare med Svea, går jag vidare direkt.

    Som jag skrivit tidigare här så är Klarna totalt överlägsna för kunden och skillnaden har snarast ökat än minskat över tid.

    Svea höll på med så mycket konstigheter i ett ärende med en handlare att jag t o m var i kontakt med finansinspektionen. Då kan ni misstänka att det var väldigt mycket som inte gick rätt till i deras system., för det är inget en vanlig kund funderar på i första taget.

    Handlaren strulet började med, med många hundra miljoner i omsättning, har idag bytt till Klarna. Jag förstår varför med tanke på det enorma extra arbete de drabbades av pga inkompetens från Svea.

    Idag använder jag enbart Klarna och lite Qliro (som är arkaiskt i jämförelse). Ska jag använda en ny och för mig okänd butik nappar jag enbart om det erbjuds Klarna, annars får det vara. Just nu har jag t ex ett ärende med en ny butik som gjort flertal fel och jag inte fått det jag beställt, men med Klarna är räkningen pausad tills jag fått mina varor, inget snack. Det känns tryggt som kund, men jag kan förstår att ni handlare kan se det annorlunda.

    Hursomhelst, Glad Påsk alla! :)

    #185648
    MultiMan
    Deltagare

    Samma sak som Mr Jonas i senaste Chrome/Windows7. Endast första sidan laddar och det segt, allt annat blir bara vitt.

    Man undrar ju nästan om det är någon som trollar.

    #185642
    MultiMan
    Deltagare

    Utan att ha tittat på sidan vill jag bara kommentera vad Mr Jonas skriver: Det är rätt många år sedan jag slutade handla saker om jag inte får reda på var det är tillverkat. Min uppfattning är att det ligger i tiden att redovisa var saker och ting är gjorda och ju närmare desto bättre.

    Edit: Efter ha tittat på sidan blir jag köpsugen så en preliminär tummen upp! Sidorna är rena och snygga. Som tidigare nämnts så behöver det finnas fakta om hur hög vikt hyllorna/konsollerna tål. Vill man t ex ha böcker där så kan vikten snabbt bli hög.

    #185401
    MultiMan
    Deltagare

    Som van e-shoppare sedan många år så kan jag ge ett åsikt till: Klarna är överlägset bäst för kunden. En glad kund handlar mer. De jobbar ständigt på att utveckla produkten, överlägset bäst app i telefonen och bäst kundtjänst.

    De senaste åren har jag i princip bara handlat från butiker med Klarna. Inget Klarna, inget köp utan då går jag vidare. Enda undantagen har varit Qliro pga CDON, ett med Payson pga unik vara och ett köp med Collector (unik vara).

    Alltså lägger jag medvetet 95% av alla köp av butiker som använder Klarna, eftersom jag vet att krånglar någonting får jag alltid hjälp (händer dock sällan) och appen med dess funktioner slår som sagt allt annat på marknaden idag.

    Klarna kan jag absolut tänka mig ökar konverteringen, med all rätt.

    #185398
    MultiMan
    Deltagare

    Finns fraktkostnaden tydligt angiven innan man behöver ange namn och adress? Annars hade jag också hoppat av i första steget av ren irritation.

    Personligen vill jag kunna lägga produkter i varukorgen, se frakten och därefter kan jag avgöra om jag vill avsluta och därmed ange mina uppgifter. Annars är risken stor att jag hoppar sidan om inte produkterna är helt unika.

    Toleransen för att ange uppgifter först ökar om sidan är välkänd och etablerad. Ingen vill registrera sig på okända sidor på vinst eller förlust utan att veta om det är värt besväret på förhand, dvs alla kostnader och fraktbolag tydligt angivna i förväg.

    Samt givetvis betalsätten!

    #185253
    MultiMan
    Deltagare

    Pga beloppets storlek har du antagligen triggat pengatvättlagarna som kom efter 11 september 2001, något PayPal är tvingade att följa.

    Genom att ange falskt namn har du brutit mot PayPals användarregler och möjligen är det olagligt i sig också eftersom det är en finansiell institution som lyder under speciella lagar. Jag antar att du inte använder falskt namn i svenska banker också?

    Den enda som kan hjälpa dig är PayPal, men jag skulle inte ha några större förhoppningar att de vill göra det oavsett vad du gör eller säger eftersom du brutit så uppenbart mot reglerna. Ring till PayPal och lägg korten på bordet och försök få kontot i ditt eget namn samt visa att alla transaktioner är legitima (som sagt inte bara PayPal som styr här utan även internationella pengatvättlagar).

    #182675
    MultiMan
    Deltagare

    Olukai Nohea Lace Mesh är de skönaste skor jag haft, blir aldrig svettig eller trött i fötterna. Tyvärr inte så lätt att hitta i Sverige, men Addnature verkar ha några storlekar kvar, annars finns ju Amazon. http://www.addnature.com/olukai-ms-nohea-lace-mesh-mustang-dk-java-457819.html

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)