Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #109819
    nijo
    Deltagare

    Nu är vår nya butik live och det vore kul med feedback: Sportfiskeprylar.se – Fiskeredskap & Sportfiske till bra priser – Fiske är livet!

    #108190
    nijo
    Deltagare

    Svarar på dina frågor:

    1. eftersom vissa produkter finns i olika varianter så går det inte att lägga till dom direkt
    2. antar att man främst använder “nästa” om man gjort en sökning efter något speciellt och fått flera svar. Ser det inte som ett problem
    3. det har du rätt i, ser det dock inte som nödvändigt
    4. Vår fysiska butik Söder Sportfiske har funnits i 6 år och detta är våra färger – för inprentat för att ändra.

    tack för feedback.

    #108186
    nijo
    Deltagare

    Greger: Nu har jag tagit bort logon, likabra. Kändes som sagt inte helt ok att lägga dit den men det var ju bara för att se hur det ser ut rent estetiskt. Sen har vi även funderat på att köra med er också, jag tycker dock att trygg-ehandels logo är mkt snyggare och känns “tryggare” och syns mer än eran… men smaken är som baken.

    #108185
    nijo
    Deltagare

    Parvelito: scriptet är byggt så, det är bara jag som har gjort annonserna/bilderna fel. Jag ska nog försöka flytta 1 2 3 4 5 till ett annat ställe… och göra det lite mindre. Ska bara försöka lista ut hur man gör. tack för feedback.

    Annars då? Har jag glömt något?

    #108183
    nijo
    Deltagare

    tack för feedback! som sagt är sidan under utveckling och innehållet är långt från klart, feedbacken jag ville ha var mest på design/funktion.

    När det gäller färger och bilder på beten så kommer vi inte lansera förrän det finns bilder på allt och varje bete kommer se ut på följande sätt, dvs. bilder på alla olika varianter: Buster Jerk, suspending 15cm (man kommer kunna välja färg i drop downen samt se en färgkarta).

    Produktinfo kommer att skrivas för samtliga produkter och mycket kommer skrivas direkt av oss då vi helst inte vill använda info från leverantörer, vi vill att besökaren ska få ta del av våra erfarenheter och våra personliga åsikter kring varje bete.

    De grafikfel ni såg är åtgärdade nu, den utvecklas i MAC och var inte fixad ännu för IE.

    Buggebubben: Kul att du ändå tycker det verkar övervägande bra och jag ser fram emot din första beställning :-) Vi planerar att lansera i Feb/mars men som du vet är det ett hästjobb. Endast en liten del av allt som ska in är importerat men det är bara att köra på så det ryker. Kul är det i varjefall och själv börjar jag känna mig supernöjd! Och JA, det kommer finnas massor med trollingspön.

    Nicklas: Hur menar du med villkor för betalningsalternativen? Har du ett exempel att visa? Vi har inte ens valt vilka vi ska köra med ännu utan detta är bara en testsida via vår leverantör Askås.

    MrFalk: Scriptet kommer från Askås som vi kör våran lösning igenom.

    Fortsätt gärna ge feedback! Nu är sajten ngt uppdaterad igen om ni vill kika men det går som sagt inte att beställa något ännu, ni får vänta till feb/mars och sajten heter Sportfiskeprylar.se.

    Ha det bra!

    /Nicklas

    #107627
    nijo
    Deltagare

    Jag gillar den vid första anblicken, kommer lätt handla mina “partyprylar” hos dig. Vilket ehandelssystem använder du?

    #106768
    nijo
    Deltagare

    Riktigt snygg, vilken plattform använder ni?

    #106633
    nijo
    Deltagare

    Kollade lite på prestaworks och det ser ju faktiskt riktigt bra ut, dock så verkar inte sajterna vara speciellt SEO-optimerade?

    #106632
    nijo
    Deltagare

    Jag har surfat runt på alla referenser och vad jag ser så tycker jag att det går snabbt, dock har jag tyvärr inte riktigt kunskapen att se om det går snabbt eller långsamt. Hur tycker du att det funkar? Tacksam för all hjälp jag kan få :-)!

    #106629
    nijo
    Deltagare

    Tack för alla tips, jag funderar skarpt på Magento, har varit i kontakt med iCommerce ett par gånger och jag gillar vad jag hör. Har även frågat kring segheten och enligt dom (såklart) så ska det inte vara något problem eftersom de hostar systemet på kraftfulla servrar. Vad tror ni, kan man lita på det?

    Gällande utseendet så håller jag med om att deras sajter ser riktigt snygga ut vilket jag tror är en förutsättning för att det ska kännas “stort” och “seriöst”.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)