Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #159485
    Nordbo
    Deltagare

    Tack för era svar, fick några tips jag ska lägga på minnet.

    Det aktuella fallet i fråga hände på ett annat forum där jag köpt annonsplats och har min egen tråd där jag uppdaterar om nyheter och händelser. En då, tidigare okänd person kommenterar då med en länk om vars man kan köpa produkten jag just marknadsför, billigare, utomlands.

    Känns så där lagomt surt, som ni skrivit, det är alltid billigare att köpa direkt via tillverkare men det har ju sina nackdelar som nämnts tidigare.
    Känns så onödigt ur min synvinkel, varför måste man lägga in såna kommentarer? Som tur är fick jag hoppet tillbaka när en annan person var mer förstående ang. vårt svenska system och skatter, m.m.

    Vissa verkar iaf värdera kunskap och service högre än andra, tack och lov :)

    #158534
    Nordbo
    Deltagare

    Tack för era synpunkter. Ska ta till mig och försöka utveckla sidan. Som sagt, just kommit igång så givetvis finns det bättringspunkter, många saker man inte tänker på och lätt att man “låser” sig i tankarna. Ska försöka få in mer bilder på monterade produkter i veckan, just för att få mer “butik-känsla” som du säger Prix.

    #158519
    Nordbo
    Deltagare

    Tack för era synpunkter. Ska titta på det.

    Precis som du säger hakedq, höll på men domän-inställningar och vipps så försvann kopplingarna. Har återställt allt så det ska förhoppningsvis komma igång snart.

    #157186
    Nordbo
    Deltagare

    @sandström 57331 wrote:

    Hur ska du frakta dina varor? Vi kör allt via DHL och UPS. Allt inkluderat och inget eget strul med tullverket.

    Jag har under dem senaste dagarna faktiskt funderat över just det där. Behöver jag ens kontakta tullverket om mitt fraktbolag ändå förtullar alla varor? Hade ju i så fall varit betydligt smidigare jämfört med vad jag läste på tullens hemsida.
    Hittills har jag anlitat Fedex, ett paket lyckades faktiskt slinka igenom utan förtullning, nu i veckan så fastnade ett så jag fick ringa upp Fedex, dem skulle skicka faktura på moms och tull, enkelt.

    #156830
    Nordbo
    Deltagare

    Tackar och bockar för svaren! Det löste sig tillslut efter ett par samtal till bolagesverket/skatteverket :)

    Nu är det bara vänta in handläggningstiden…

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)