Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #124358
    npw
    Deltagare

    “Direct/Direkttrafik” anger besökare som klickat på ett bokmärke för att komma till din webbplats eller som skrivit webbadressen direkt i webbläsaren.

    “Referral/Hänvisningswebbplatser” visar besökare som har klickat sig till din webbplats frĺn en annan webbplats.

    “Organic/Sökmotorer” visar besökare som har klickat sig till din webbplats frĺn resultatsidor för sökmotorer.

    #124357
    npw
    Deltagare

    Om varorna känns dyra när de inte är det så kan det bero på att design, grafisk profil, bilder på produkterna och priset inte ligger på samma nivå. Om ex kvaliteten på produktbilderna är av låg kvalitet eller om designen och den grafiska profilen inte är sammanhängande så kommer priset att kännas dyrare.

    Om du inte vill göra så stora förändringar så tycker jag du ska testa tidigare tips om rekommenderat pris och röd färg på priset som är bra, och just röd färg signalerar mer att det är billigt/nedsatt än farligt. Sedan skulle jag se över bilderna så de är av bra kvalitet och bra storlek.

    #112716
    npw
    Deltagare

    Ett tips är att använda interna länkar och speciellt på nyckelord som ni vill ranka bra på. Det här är såklart lättare om man skriver mycket text vilket inte alltid är fallet med webbshopar men försök länka där det går.

    Om du säljer inredningsprodukter och nämner lampor i en text om bord så ska du länka till kategorin lampor helt enkelt.

    Prisvärda logotyper och gratis företagsannonsering

    #112715
    npw
    Deltagare

    Twitter har fördelen att du kan skicka ut snabba meddelanden och inte behöva bry sig speciellt mycket på formuleringar. Om du skickar ut ett nyhetsbrev eller mail så måste texten vara lockande och välskriven. Med twitter räcker det med det viktigaste.

    Twittrar här: Företagserbjudanden (ftgerbjudanden)

    #112714
    npw
    Deltagare

    Hej!

    Tycker också layoten är tydlig och enkel vilket är bra.

    Den blå tonade bakgrundsfärgen bakom produkterna på första sidan är inte så snyggt. Tror det funkar bättre att bara använda vit bakgrund.

    Gillar att produktrubrikerna har två färger som i er logotyp men jag undrar varför ni valt en blå färg till er webbshop? Använder ni den blå färgen annars i er verksamhet? Om inte så bör ni fundera på vilken grafisk profil ni ska ha för annars kan kunderna bli förvirrade om ni använder olika färger hela tiden. I vilket fall som helst så tycker jag att ni borde tona ner den eller skaffa en ny logotyp med blått i.

    Personligen gillar jag mer “Köp” knappar istället för varukorgar eller “lägg till” för Köp är en starkare uppmaning än lägg till. Att köpknappen ska stick ut är en bra ide och eftersom ni har rött i logotypen så borde färgen vara annorlunda som grönt.

    //Marcus
    Prisvärda logotyper och gratis företagsannonsering

    #112507
    npw
    Deltagare

    Om det går att slippa spamsidor så låter det som en kanon idé.

    #112506
    npw
    Deltagare

    Mynewsdesk.com är helt klart den bästa tjänsten för pressreleaser.

    #112502
    npw
    Deltagare

    Riktigt bra inlägg debaser!. Det här med länkar låter som du säger enkelt men är riktigt svårt . Det bästa är ju om innehållet på sidan är kanon för då sprids det ju vidare.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)