Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #106265
    phred
    Deltagare

    Aha, tack för det. Utan att jag kanske var så tydlig med det så var det en sak jag ville ha klarhet i, tack!

    Det skulle ju då betyda att de som tidigare betalt med kort på nätet inte blir livrädda för meddelandet.

    Case closed.

    #106255
    phred
    Deltagare

    Som jag skrev så förstår jag fullt varför det görs, det jag störde mig på var Paysons sätt att visa det för min kund, då det lätt kunde tolkas som ett felmeddelande och köpet stoppas tills man har klickat på länken längst ner i texten.

    #106236
    phred
    Deltagare

    Lite sent kanske men jag tänkte ändå peta in ett tips för dom som letar open-source och är .NET utvecklare. Jag ramlade över nopCommerce när jag faktiskt satt och utvecklade en egen lösning. Efter jag testat den lite så la jag mitt projekt åt sidan för att utveckla denna lösning istället, byggde en betalmodul till payson på 10 minuter, mycket enkelt.

    Jag har inte djupdykt så mycket i seo med vad jag har sett så är den helt ok. Men som någon tidigare sa, fördelen med open-source är ju att man har full kontroll, dock kostar det tid istället.

    /Fredrik

    #106220
    phred
    Deltagare

    Tack för snabbt svar, ja det är så vi skickat tidigare och då har det nästan uteslutande handlat om en t-shirt. har du några tips på hur man gör detta effektivast, är det lättaste att åka dit och bara lämna in och betala på plats? Har fått nån inloggning till posten och kvinnan jag pratade med snackade om Porto betalt och faktura, men då tillkom det ju avgifter om man inte hade tillräckligt mycket. Nu har jag inte siffrorna framför mig men jag kommer ihåg att jag reagerade, och inte positivt ;)

    Jag har tidigare köpt vadderade kuvert/påsar hos pack o plock(någon erfarenhet?).

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)