Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 1,165 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #178119
  Prix
  Deltagare

  För att svara på en del frågor hänvisar jag till annonsen här:

  http://www.blocket.se/malmo/Ebutik___Filmbutik___Vinstdrivande_59798508.htm?ca=23_11&w=3

  #174362
  Prix
  Deltagare

  Vad är felet på produkten? Kan felet ha uppkommit efter användning? Kunden behöver nu visa på att felet är ursprungligt.

  #174247
  Prix
  Deltagare

  Kunds varubrev har gått i retur, istället för att smsa oss om att det finns att hämta så smsar man kunden som bor i Västerås (vi i Malmö). Har fått tre mejl där kunden undrar vad som händer.

  #174237
  Prix
  Deltagare

  Billig försäkring är att registrera domänen först.

  #174142
  Prix
  Deltagare

  På detta forumet så berättar man vem man är om man vill delta i diskussioner. Bara att läsa villkoren. En anonym åsikt är inte värd tiden den tar att läsa.

  Åter till diskussionen om Klarna. Vill först framföra att jag är på Klarnas sida, de främjar ehandel i Sverige och deras VD, Sebastian, är så ödmjuk mot alla kunder och säkert en av de bästa ledarna som finns att se upp emot.

  Det jag däremot inte tror på är massor av bloggande osv. då jag tror de bara gör ämnet hetare. Och det är som att ta ställning mot en kundgrupp. De som inte har problem med Klarna bryr sig inte men de som har behöver nog bemötas personligt sätt och på deras plan.

  #174090
  Prix
  Deltagare

  Har också pratat med företagscenter idag som var toppen. De berättade om problem som varit och att det stått stilla i början av förra veckan men skulle nu åter vara igång. Idag är allt som vanligt, första dagen. Tack för alla svar! Dåligt att Posten inte kan gå ut och berätta att ens försändelser är 5-6 dagar försenade.

  david71: Enkelt, det är bedrägeri eller maximal otur.

  #174087
  Prix
  Deltagare

  Denna är ju mysig: Vi har redan krediterat kunden…

  2014-04-07 10:25 Posten Försändelsen är aviserad mottagaren via SMS
  2014-04-07 09:47 Hemköp Matextra Brevik Försändelsen har kommit till mottagarens utlämningsställe. Kommer att aviseras
  2014-03-18 19:33 Malmö Sorterad av Posten. Varubrev delas normalt ut av brevbärare i postlåda. Hämtas annars efter avisering hos ombud
  2014-03-18 18:30 Edi-kund Varubrev Elektronisk förhandsinformation har mottagits

  #174070
  Prix
  Deltagare

  Malmö – Malmö brevet kom fram idag. Dock så förhandaviserades det ej och sorterades enligt spårningen inte heller.
  Även om två dagar är en dag för mycket så gnäller jag inte över det. Utan varför förhandaviserades det ej och varför sorteras det inte? Lokalt fel? Har försökt då in kundtjänst på Posten i denna tråden och hoppas på återkoppling.

  #174067
  Prix
  Deltagare

  Jeffen: Leveranstiden va ju inte toppen där men din spårning ser ut som jag vill att min ska se ut. Låter nu som ett lokalt fel i Malmö eller delar av landet.

  #174065
  Prix
  Deltagare

  @Lastbryggan 76567 wrote:

  Kanske är det så att jag överskattar faran med dessa negativa kommentarer som skrivs i media och att denna grupp kunder är en så försvinnande liten del i sammanhanget.

  Kanske är det så att jag har överreagerat på ett enskilt mejl från en kund, jag kan inte heller se någon trend att vi skulle ha minskat i antalet fakturor förra veckan. Men när man är het och får ett mejl som detta så är det lätt att tangenterna på datorn glöder även om man är på semester.

  Fick en orderkommentar med hårda ord mot Klarna i natt från en kund som slutat handla hos konkurrent och gett oss förtroende. Känner till kunden sedan tidigare och det är en stor filmkund som skulle svida att tappa.

  Gick igenom omdömen på Prisjakt från kunder till olika butiker/konkurrenter. Antingen så klagades det på leveranser som gått fel eller på Klarna. En del var så intetsägande som “En stjärna – tråkigt ni använder Klarna nu”.
  Tycker detta bevisar att butiken och Klarna är “ett” företag för kunden. Det är butiken som får lida om någon blir missnöjd.

  Som tidigare sagt så hanterar man det bra och bemöter kritik på ett moget sätt. Inte alla företag som gör det.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 1,165 totalt)