Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #174694
    sassy
    Deltagare

    …Detta är precis en anledning till att det har varit svårt att jobba med dem. Jag har aldrig fått någon sådan; Jag skickar beställningen och de skickar den vidare. Dessa är alltså distrubitörer för större märken. Ibland så har inte en del produkter kommit utan de blev helt enkelt inte tillverkade. Jag har inte fått någon info när det skett förändringar eller dylikt. Så, det är inte själva märket som haft problemen utan denna mellanhand.

    #174691
    sassy
    Deltagare

    Hej @Allstar

    Jag har som sagt inget papper på detta; det är inget skrivet på det. Därför tycker jag att det är underligt att de bara kan säga “nej”. Då är det ju snarare deras önskan än en bestämmelse. Jag hade haft full förståelse om detta var en beställning gällande sommaren eller dylikt men detta är ju inte innan vintern, en del av kläderna har inte tillverkats!

    Var finns det möjlighet att annonsera ut lager? Någon som vet? :)

    Tacksam för svar!

    #168783
    sassy
    Deltagare

    Jag säljer relativt dyra märkeskläder. Ofta säljs dessa märken i mindre butiker i stora städer men och någon få på nätet, men är inte lika tillgänglig för resten av befolkningen. Nackdelen (…och fördelen för mig ;)) med mina e-handelskonkurrenter är att de inte är fräscha och “trygga” hemsidor och där vill jag förstås gå om dem! Jag är orolig för problem från start och vill även se proffsig ut så det matchar kvalitén på kläderna jag säljer. Jag upplever nu, trots att jag har erfarenhet privat- och utbildningserfarenhet av webbdesign och layout, att jag känner mig lite begränsad utseendemässigt. Layouten blir nästan för “enkel”, när jag egentligen siktar mot “stilren” – om ni förstår dilemmat?

    Samtidigt älskar jag att det är överkomliga priser som innefatter ganska mycket praktiska grejer. Som nystartat företag har man ju mycket som det är, något alla här säkert förstår!

    Så, mina krav är egentligen en enkel helhetslösning, såsom Textalk erbjuder, men även något där man kan få en modern och seriös design som kan matcha produkterna. Någon som har någon erfarenhet av t.ex. Tictail?

    Tacksam för svar!

    #166898
    sassy
    Deltagare

    Jag har fått prislistan nu och för en produktplacering (=ett inlägg + en gratis vara) så betalar man som återförsäljare 5500kr på denna blogg. Samt en gratis vara på ca 1000 kr. Jag tycker det lät extremt mycket för ett endaste inlägg, men å andra sidan drar det ju klick. Tåls att fundera på!

    #166691
    sassy
    Deltagare

    Ja, jag förstår att fraktkostnaden gör det mycket dyrare. Speciellt eftersom det är utanför EU. Dock så tycker jag det är svårt att säga vad vardera plagg kan kosta vid inköpspris. Jag vet att det brukar sägas 100-150% på inköpspris= försäljningspris. Dock så känns det som att det mest kanske gäller massproducerade kläder utan något specifikt märke (där tillverkningskostnaden också är otroligt låg), eller är jag helt ute och cyklar?

    Det jag tänker är, eftersom dessa märken är dyrare i grunden och även måste skickas från USA och Australien så kanske mitt försäljningspris bara blir 30-60% på inköpspris? Då jag ska betala både tull + avgifter, mellanhänder, inköpspriset av kläderna. Jag vill hellre satsa på mer rullning på försäljning än på skyhöga priser, så i grunden kanske det inte blir så mycket vinst?
    Egentligen bara spekulationer… Men är jag jättenegativ nu?

    Finns det ingen som har handlat med dyrare sportmärken? De känns som en väldigt relevant jämförelse.

    #166590
    sassy
    Deltagare

    Oj, nu läste jag ordentligt! – förlåt!

    2000 kr för en månad låter ju som ett väldigt bra pris! Då kan ju inte ett inlägg ligga på så mycket. Målgruppen är exakt min och jag är så himla glad att jag fick svar från just dessa två.

    #166589
    sassy
    Deltagare

    Det är ju ett ganska nytt fenomen med marknadsföring via dessa så det är svårt med “ramarna”!

    2000 kr låter helt OK men handlar det då om ett inlägg eller något återkommande, Pysselgumman? Det känns som att jag sätter mig själv i klistret om jag betalar för enstaka besökare från denna blogg då de besöken kan “pågå” under så lång tid (inläggen blir ju aldrig preskriberade!) och det kan bli så j*kla mycket.

    Det känns som att det kan vara en viss förhandlingsmån då det inte finns några exakta priser att hålla sig till!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)