Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #194951
    SUSANNAM
    Deltagare

    Använd inte Klarna! Dom tar ut en massa onödiga kostnader och en stor procent skall dom också ha för alla köp. Idag kör med Svea och sparar pengar! Vi är väldigt nöjda med Svea.

    DHL är super! Vi har innan kört med Bring och DSV och kan avråda. DSV tar ut pengar för en bokad frakt som aldrig gått iväg. Rena gangster teknik! Bring förstörde massor av sändningar och var sjukt svårt att få pengar för transportskadorna dom orsakat. Efter att vi ändrat till DHL och använt dom i över 3 år, är vi fantastiskt nöjda med ALLT!

    #183746
    SUSANNAM
    Deltagare

    Bra idé! Det ska vi prova!

    DSV har inga service point och har endast möjlighet med hemleverans. Våra kunder kan inte hämta upp sina paket på lördag och söndag om de skulle vilja det. Och vi har inte möjlighet att köra med enstaka paket till deras terminal om ett behov skulle finnas.

    Skit företag! Vi skall verkligen byta till något annat. Och vill varna er andra ehandlare för DSV, inget bra val. I början låter allt fint och bra men med tiden börjar dom räkna på kostnader, lägger in dom emellan andra kostnader på en otydlig faktura så att man inte skall märka det…

    #183740
    SUSANNAM
    Deltagare

    Det har jag svårt att tro. Paketet volym beräknas och sedan tar de ut volymberäknad vikt på det och då får man fram priset. Det är garanterat dyrare än 300kr tror jag.

    #183737
    SUSANNAM
    Deltagare

    Vi fick sjukt höga priser från DHL, därför började vi aldrig skicka med dom..
    Skickar ni stora paket?

    Vi fick tex detta pris:
    Paket storlek: 0,97×0,55×0,58m – 17kg.
    Med Home Delivery till privatperson: (Nedan priser är all-in exkl. moms)
    Stockholm: 615sek

    #183609
    SUSANNAM
    Deltagare

    Det är ikoner och design vi betalat för som har skapats på vår beställning.
    Jag vill nog inte länka något. Vi har i alla fall ringt upp butiken och kräver att de tar bort vårt material. Vi får se vad som händer. Men är det annars den juridiska vägen man är tvungen att ta?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)