Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #174320
    webbgbg.se
    Medlem

    @Runns.se 76732 wrote:

    Smart idé. Ang. sidan så tycker jag att det är jobbigt med bakgrunden som ligger bakom hela sidan, den stör mig när jag tittar runt men det kanske bara är jag :-)

    Instämmer. För det första fungerar det inte med brandgult och blått som färgkombinationen är här. Jag skulle även gärna ha produkten högre upp på sidan. Som det ser ut nu är jag tvungen att scrolla ned för att se vad det är du säljer.

    #174319
    webbgbg.se
    Medlem

    Jag tycker den skulle må bra av en annan bakgrund. Lövträd, gräsfält, sjö eller något annat.
    Du skulle ju även kunna göra sidan att se ut som en “ordinär” matbutik med några erbjudanden på utsidan i form av stående plakat på “gatan” framför. Du har ju sedan möjlighet via ett css-kommando typ hover öppna dörren till butiken för att “gå in”. Olika “hyllor” med varor som ekologiskt, kolonial o.s.v. på insidan. En kassa där du ser en animerad “kassör” fråga om du fått med dig allt och kanske föreslå någonting mer på ett roligt sätt. Möjligheterna är många med html5, css3 och php idag.

    #173118
    webbgbg.se
    Medlem

    Att tänka på när det gäller .fi adress är väl att du måste ha en adress eller finskt medborgarskap för att få äga domänen. Jag vet det var så för några år sedan. Har inte hört detta förändras på senaste. Om det är på det viset blir du tvungen att fjäska för en finne eller kanske sätta upp en verksamhet med finsk ägare för att få domänen.

    #171864
    webbgbg.se
    Medlem

    @MagnusJohansson 73889 wrote:

    Hej webbgbg.se, det är inte fakturan som är saltad utan en bankavgift på 200 kr. Inget som kommer leverantören till gagn alltså.

    Är du säker på det? På danske banks pdf
    står det

    Når afsender og modtager deler omkostningerne ved overførsler i EUR inden for EU- og EØS landene, er overførslen omfattet af en EU-forordning. Det betyder, at overførslen ikke må koste mere end en tilsvarende indenlandsk overførsel. Modtagers IBAN og SWIFT/BIC skal være korrekt anført.

    Vilket betyder att om mottagaren och betalaren delar på kostnaden skall avgiften vara den samma som inrikes överföringar enligt EU:s förordningar. Du har, helt enkelt, blivit blåst. Banken är ju jätteglad över att ha en kund som betalar 8000 :- om året även om han inte behöver detta. Och han du betalar får ännu mer att säga till om när det gäller krediter o.s.v. på banken.
    Jag har lärt mig genom åren att danskarna är lömska när det gäller att blåsa oss svenskar och andra utomlands på pengar.
    Men, har du gott om pengar, så fortsätt göra den danska banken glad. :rolleyes:

    #171863
    webbgbg.se
    Medlem

    Kanske bildspelet är en aning för stort. Tycker det fångar för mycket av uppmärksamheten och gör att du inte ser alla de andra produkterna eller valmöjligheterna i shopen. Dra ner 25-30% på storleken här.

    #171862
    webbgbg.se
    Medlem

    opencart kan också vara ett alternativ. Istället för att knacka kod får du, helt enkelt, lägga in flera produkter under kategori. Likadant en extra ruta för storlek. Sedan detta med betallösningar det löser du enkelt då paypal, visa och mastercard redan finns tillgängligt. Se mer på fjernsyn.se

    #171860
    webbgbg.se
    Medlem

    Troligtvis inte så enkelt. På din gamla sida har du förmodligen ett gäng templates(brukar ha .tpl som ändelse). Är det samma typ av e-handels-butik du sätter upp skulle du kunna använda dessa. Är det en annan form så får du nog anlita en programmerare eller designer för att få tillbaka samma form av design.

    #171859
    webbgbg.se
    Medlem

    @MagnusJohansson 73838 wrote:

    Ok. Det låter ju bra.

    Är det normala, att mottagaren ska stå för avgifterna om inget annat är sagt?

    Jag tycker detta låter mycket märkligt. Salta fakturan med 200:- för att betala till utlandet. Jag har arbetat i Danmark, jag har även tagit betalt från Danmark och lärt mig att dessa danskar har en förmåga att försöka skinna dig på pengar på grund av att du är en “dum svensk”. Jag vet om jag flyttar pengar från Danmark till Sverige eller tvärtom tillkommer en avgift om betalningen skall gå fort. Har du tid att vänta någon dag försvinner dessa avgifter. Då har jag använt Danske Bank. Ett annat alternativ kan vara att använda paypal, kostar inte mycket. Vad är det för varor du beställer? Möjligt jag kan hitta en bättre återförsäljare.

    #128508
    webbgbg.se
    Medlem

    nätet idag. Drivrutiner har lagt upp många, både gratis och billiga program med support du kan köra via en webbläsare eller ladda ner till datorn. Se mer på gratis bokföring>>>

    #126639
    webbgbg.se
    Medlem

    Jamen, detta är ju tillverkarens huvudvärk. Du har ju garanti på grejerna och detta tar tillverkaren hand om. Visst kostar det mycket pengar och renomme men netonnet skall inte behöva betala för nya produkter. Däremot Garmin får stå för kostnaderna. Eller har jag missuppfattat detta med tillverkarens garanti?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)