Amazon ska sälja skor åt Sarah Jessica Parker

Mode och kläder för hela slanten.

E-handelsjätten Amazon vill erövra modebranschen. Den senaste tiden har de lanserat tjänster som Prime Wardrobe, lockat till sig varumärken som Nike och lanserat en kamera för modefreaks. Amazon vill kort och gott sälja mer mode och kläder.

"Stort stöd till varumärken"

I dag rapporterar e-handlaren att de fått uppdraget att ta skådespelaren Sarah Jessica Parkers skokollektion till Europa. Att Amazon vill bli mer attraktiv för modebranschen står ganska klart i Sarahs kommentarer kring det nya samarbetet.

Annons

- Möjligheten att få samarbeta med Amazon Fashion i Europa är mycket spännande. Amazon erbjuder ett stort stöd till varumärken och designers och en exceptionell upplevelse för alla sina kunder, säger Sarah Jessica Parker och tillägger:

-Att kroka arm med Amazon Fashion i Europa är ett stort privilegium för oss, och vi ser fram emot att fortsätta att utveckla denna relation.

Sarahs höstkollektion, av det egna märket SJP, kommer från och med oktober att finnas tillgänglig via Amazons brittiska sajt och e-handlaren ska tydligen få exklusivitet på några av skomodellerna.

Annons