Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101022
    Kallby
    Deltagare

    hej hej hej hej

    #174300
    Stefan72
    Deltagare

    tanken är ju god men det är nog svårt att komma igång med en sån där om man inte kan visa att “alla” är med direkt. Om inte alla är med så kan man ju fråga sig hur det gynnar den enskilda restaurangen om man direkt ser att det bara är enstaka och hur ska man då nå ut? Man lär ju inte få nån trafik från kunder om man aldrig ser just “sin” restaurang där och då lär man inte besöka sidan igen.
    Att besöka och ringa enstaka restauranger lär ju inte ge nåt, det krävs nog nån miljon i startkapital och våldsamt massutskick till varenda restaurang i landet och sen massiv säljkampanj på det så alla ser att det är allvar och att man kanske missar kunder om man inte går med. Först då kanske man kan se nån poäng med det.

    #174301
    Kallby
    Deltagare

    Hej

    Tack för dina tankar.

    #174303
    Rashid
    Deltagare
    #174304
    Kallby
    Deltagare

    Tack! Ska lyssna på den ikväll.

    MVH

    #174248
    Safar
    Deltagare

    Man ,aste börja någonstans & att säga att det krävs miljoner i kapital hjälper inte. Inrikta dig mot små restauranger först för att bygga en portfölj. Ge dem ett bra erbjudande tat vara med från början. När ni fått med ett bra antal så kan ni försöka nå de mer “svåra”.

    Lycka till!

    #174022
    Kallby
    Deltagare

    Tack för era synpunkter och funderingar.

    Som det är nu så är det kostnadsfritt för dom som administrerar sina luncher själva, en tjänst vi gärna vill ha kvar för dom som te.x inte har egna hemsidor.

    Tipsa gärna din restaurang/pizzeria på just din ort.

    MVH // Tobias

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.