Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 25 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #179293
    Bloggagenturen
    Deltagare

    Att skicka produkter till bloggare kan vara ett bra sätt för att få ut länkar i bloggar och samtidigt synas i ett bra sammanhang, men tänk på att alla produkter som skickas inte automatiskt leder till inlägg. Beroende på vilken typ av bloggare (ämne) det gäller, är det lättare eller svårare att få ut produkter i inlägg.

    #179291
    Bloggagenturen
    Deltagare

    Eftersom produkterna är kläder borde bloggar och Instagram funka väldigt bra för din del.

    #179290
    Bloggagenturen
    Deltagare

    Testa Blogfame.com som också tar in mindre shoppar. Sedan kan du själv också arbeta med affiliates när du väl är inne i något system. Finns mycket kul samarbeten man kan göra med bloggare. :)

    #178868
    Bloggagenturen
    Deltagare

    Vad har du för omsättning?

    #178668
    Bloggagenturen
    Deltagare

    Min erfarenhet är att en bra produkt tyvärr inte räcker, du måste förpacka marknadsföringen snyggt och synas i rätt sammanhang.

    Mitt tips när det gäller e-handel är att först sätta upp en ganska enkel webbshop som inte kostar så mycket per månad så att du kan testa konceptet. Det kan vara dumt att binda upp sig i flera år vad gäller e-butikssystem och betalningslösningar. Och sedan är faktura ett måste. :)

    #178667
    Bloggagenturen
    Deltagare

    Du kanske kan höra av dig direkt till arbetsgivare och fråga om de behöver någon praktikant i sommar, och strunta i arbetsförmedlingen? Eftersom det inte är betalt jobb borde det väl gå under fritid och därigenom borde du få behålla a-kassan?

    #178478
    Bloggagenturen
    Deltagare

    Det borde ju räcka att bådas legitimation registreras. Eller så får ombudet skriva ut en lapp som budet skriver under.

    #178465
    Bloggagenturen
    Deltagare

    Det kommer ut en ny bok i höst om marknadsföring som bygger på erfarenheter. Annars är mitt tips att googla på ämnet och testa, testa, testa. :)

    #178460
    Bloggagenturen
    Deltagare

    Jag tycker det är allra snyggast att ha företagsbloggar under samma domän som webbshoppen. Många webbhotell erbjuder 1-klicks-installation vilket gör det lätt att komma igång.

    #178011
    Bloggagenturen
    Deltagare

    @Alexander^ 82193 wrote:

    Hej,

    Tycker du det var tydligt att sidan innehöll även en webbshop?
    Eller bör jag framhäva det mer ?

    Visserligen ser man varukorgen men produktbilderna (nyheterna) länkar till Instagram istället för direkt till produktsidorna. Jag hade helt klart framhävt produkterna med länkar till produktsidorna så det blir enklare/snabbare/färre steg att klicka hem dem.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 25 totalt)