Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #143804
    EKO Princess
    Deltagare

    Jag kommer, spännande att se era lokaler!

    #138918
    EKO Princess
    Deltagare

    Vilken bra idé. Självklart får ni alla 10% rabatt hos ekoprincess.se
    PMa för rabattkoden

    #115545
    EKO Princess
    Deltagare

    Är det för sent att anmäla sig till träffen i Sundsvall imorgon kl 13?
    Jag vill anmäla mig och min sambo, båda ehandlare.

    #112680
    EKO Princess
    Deltagare

    Jag använder mig också utav Fortnox webshop och är inte heller helt nöjd. Som tidigare talare så saknas rabattfunktion och även en snabbkassa, men snabbkassa är det inte många billigare webshoppar som har. Supporten är snabb, vilken är väldigt bra. Det finns en hel del begränsningar layoutmässigt, men det tror jag också alla lösningar har. Det finns dock en hel del bra funktioner, bra kundregister med automatiska e-postutskick. Deras handbok är väldigt undermålig, det som står i den är självklara saker. En annan sak som jag stört mig på är att man endast kan sortera produkterna utifrån en struktur. Jag säljer tex skönhetsprodukter, då vill jag att kunden ska kunna klicka sig genom användningsområde (kropp, ansikte, rengöring osv) men även via varumärke, tex en rullist. Men det går tyvärr inte heller.

    Jag har funderat på att byta men när man redan lagt in över 100 produkter så drar man sig för det. Har kollat lite på WP shop, är det någon som har erfarenhet av den? Är lite skeptisk i och med att det är gratis.

    Hälsningar
    Elin
    EKO princess

    #110877
    EKO Princess
    Deltagare

    På större mässor får du räkna med 10 000 kr för en mindre monter. På mässor som arrangeras i mindre städer blir det billigare, ca 3-5000 kr.

    Jag läste om en smart sak på nyttforetag.com, att man kan ringa samma vecka och se om de har sista minuten priser. Det är dock inte alla som tillämpar det systemet.

    Lycka till!

    #110866
    EKO Princess
    Deltagare

    Jag tycker sidan ser jättebra ut. Själv är jag väldigt intresserad av ekologiska varor. Tycker det är jättebra att det finns en egen ingång till dessa produkter. Det jag dock saknar är hur jag som kund kan veta att de är ekologiska. Är de certifierade? Är verkligen hela produkten ekologisk eller bara en del?

    #109322
    EKO Princess
    Deltagare

    Måste beskrivningarna finnas på produkten, eller räcker det med att man beskriver på en hemsidan eller i en broschyr?

    #109306
    EKO Princess
    Deltagare

    Jag använder mig utav Fortnow webbshop och bokföring. Denna koppling är smidig och billigare med bokföringskonulter om man lejar bort den delen.

    Fortnox som webbshop har en hel del begränsningar. Men å andra sidan är det många färdiga lösningar som har det.

    Några saker jag saknar är synlig funktion för reapris eller nedsatta priser. Mer valmöjligheter då det gäller layout, vissa saker går inte att ändra på. Fler valmöjligheter om var man ska ha de olika funktionerna som sök, varukorg, log in mm. Det går inte att placera alltid var man vill. Mer valmöjligheter på olika placeringar gällande produktvyn. Det finns ingen snabbkassa.

    Något jag tycker är väldigt dåligt är att man inte kan koppla en och samma produkt till flera artikelgrupper.

    Några saker som är väldigt bra är obegränsat med utrymme, fraktfunktioner, fraktpriser, orderhanteringen.

    Supporten är trevlig och villig att hjälpa, det känns som webbshoppen hos fortnox är ganska ny och att de vill utveckla den mer. Användarhandboken har de sagt att de ska uppdatera (den är värdelös) men jag vet inte om de gjort det än.

    Hoppas ni blev något klokare på Fortnox. Fråga gärna om ni har fler frågor.

    #109286
    EKO Princess
    Deltagare

    Hej!

    Tack så mycket för tidigare svar!

    Jag har några kompletterande frågor. Jag har läst igenom Läkemedelsverkets föreskrifter och har fastnat på två punkter;

    Det ena är att det står att man ska förklara produktens användningsområde samt namn på svenska på förpackningen. Jag har idag köpt in flera produkter från den svenska marknaden och det är inte en enda som har namn och beskrivet användningsområde på svenska på deras produkter, allt står på engelska. Jag undrar då om de inte är så noga på denna punkt eller om man kan tolka föreskrifterna på annat sätt? Vad händer om man inte följer detta?

    Jag har också en fundering på vad batchnummer är för något. Är det något som endast finns i Sverige? Om man importerar varor är det troligt att det redan finns batchnummer på produkterna?

    Mycket tacksam för svar!

    #108778
    EKO Princess
    Deltagare

    Jag tackar så mycket för dina kommentarer, vissa saker hade jag lite på känn att de inte var så bra :)

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)