Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #128052
    iDenta
    Deltagare

    Jag har också funderat en del på detta, och jag kommer att gå efter aktiva sessioner troligtvis. Där den då räknas som aktiv om session är uppdaterad inom X antal minuter. Men det beror ju lite på hur ditt system är byggt…

    När det gäller antalet minuter så har jag dock inget bra svar :)

    #128045
    iDenta
    Deltagare

    Jag vet att skärmar från SWEDX brukar vara ganska populära vid ombyggnationer, typ såna som bygger egna arkadmaskiner m.m. Dom är prisvärda och ska tydligen hålla en ganska hyffsad kvalitét.

    Fördelen är att du kan byta ram på på den :) Så antingen köper du en i rätt färg, eller bara lackar om ramen så den passar dig.

    Finns nog mycket att läsa på Prisjakt, eller här: http://www.swedx.se/index.php?cPath=71

    #127913
    iDenta
    Deltagare

    Jag håller med, häng upp en tv på väggen! När den väl hänger där så skaffar du ett konto här: http://www.geckoboard.com/ och sen är det bara att dra in statistik från Google Analytics m.m.

    Dom har även ett smidigt API där du kan presentera data från XML filer, vilket gör det väldigt enkelt för oss som byggt egna lösningar. :) Använder det själv och tycker att det är sjukt smidigt.

    #119820
    iDenta
    Deltagare

    Ja det bekräftar väl ungefär mina gissningar, asien eller fuling :)


    @Plastskivor
    Hehe, jag hade väl inga direkt för tillfället att göra liknande saker själv, och isf hade det inte ens nästan blivit Hello Kitty, men tack för tipset :)

    Men om vi ställer om frågan lite då, om man ritar en egen tolkning av något, där man fortfarande känner igen motivet, men det är en egen variant. Stöter man fortfarande på samma problem då?

    #117458
    iDenta
    Deltagare

    Jag skulle föreslå Oderland.

    #117360
    iDenta
    Deltagare

    Tack för svaren!

    Det verkar vara lite delade meningar i detta fall :) Problemet jag har är att jag lider av någon form av underlig störning som gör att jag aldrig är nöjd med färdiga system, och måste bygga om precis allt för att passa mina behov.

    Jag har tidigare gjort integrationer med diverse betalsystem, byggt “mini” shoppar osv så det är inte direkt några tekniska hinder. Men tid tar det ju, frågan är dock om det inte tar minst lika lång tid att modifiera ett färdigt system innan det passar mina behov.

    Jag är något av en tidsoptimist, men 6+ månader ska det inte ta iaf :) Sen får ju så klart bygga på nya saker efterhand det behövs, man behöver ju inte precis varenda funktion från början. Sen tycker jag väl att det är lite skoj också :)

    #117350
    iDenta
    Deltagare

    Så ni menar alltså att det finns grossister i Europa med liknande sortiment, fast med bättre priser!? :) Har letat men tycker inte direkt att jag har hittat något som kommer i närheten…

    Ni kanske har några länkar till dessa grossister? :) Annars kan jag via PM berätta lite mer ingående om sortimentet jag var ute efter.

    #117344
    iDenta
    Deltagare

    Nu kommer jag här och drar upp en väldigt gammal tråd till mitt första inlägg, och jag hoppas att det är OK.

    Jag har en del planer på att börja lite lätt med ehandel, och dealextreme har en del produkter som skulle passa in i mitt tilltänkta sortiment.

    Har beställt en del därifrån privat och det har funkat bra, men frågan är om det finns några risker med att köpa in grejer därifrån? Mycket ser uppenbart ut som kopior, och man har ju läst om bla iMower…

    Är det bara att köra på, eller ska jag vara försiktig med något?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)