Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 50 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #178064
    Johan Rubank
    Deltagare

    Har haft ett sådant fall, hände när jag var ganska ny. Samma tillvägagångssätt, killen hade gjort detta till sin metod. Jag polisanmälde och eftersom det var flera som råkat ut för samma kille åkte han dit. Polisen fån Västerås ringde och pratade lite med mig om saken.

    Numer så kollar jag direkt med företaget om N.N finns där och skickar paketet direkt till företaget, ej via servicepoint.

    #172426
    Johan Rubank
    Deltagare

    Tänk färg och storlek på t-shirts, om du har 14 färger i 8 storlekar. I en shop med många kategorier där tshirtar är en, så blir det många artiklar. 1120st. Som man kan välja att ge en egen sida per färg och size. Eller så EN sida, med droppdown för färg och size. Borde bli lättare att surfa då men 1119 sidor mindre innehåll.

    #171123
    Johan Rubank
    Deltagare

    Har alltså lånat ut en ny hyvel till en kund för att den ska testas och skrivas om. Nu är frågan, ska man sälja den till reducerat pris till bloggaren eller ge bort den som tack ? Han har redan skrivit om den.

    #170346
    Johan Rubank
    Deltagare

    Nja, det gäller tydligen alla transporter, privata såväl som statliga hörde jag på nyheterna idag.

    Och som påpekats, det är vår kunder det kommer till del.

    #169915
    Johan Rubank
    Deltagare

    Har inte haft någon jätte rusning för julhandeln tidigare år. Men tänkte pusha det lite mer i år, gjort en kategori med namnet Julklapps tips , min förhoppning är att det ska ge några fler köp inför julen !

    #168066
    Johan Rubank
    Deltagare

    Ser att vi får mail från dessa, har bett att bli raderad från deras utskickslista men det fortsätter komma ändå. Spammare.

    Och jag blir förbannad på att jag aktivt ska säga ifrån att jag inte vill ha mail från dom. När jag aldrig sagt att jag är intresserad och vill ha mail från dom!

    #167532
    Johan Rubank
    Deltagare

    Den som använder sig av datan från vad vi e-handlare skickar är ju Posten, den enda vad jag vet som aktivt samlar dessa data. Det är dels sådant som har att göra med hur mycket och vilken frekvens vissa områden får leveranser. Dom berättade om detta på ett seminarium för e-handlare där om ville visa hur bra dom är på att pricka in reklam för den som vill och behöver.Gissar ett det ligger på rätt sida om det gråa sträcket dock.

    #162638
    Johan Rubank
    Deltagare
    #162568
    Johan Rubank
    Deltagare

    Vi använder Svea för både kort och direktbetalning, dock så för jag över pengarna manuellt när jag tycker dom behövs. Jag började direktbetalningarna via payson och har låtit den delen också finnas kvar som alternativ. Det finns dom som väljer detta alternativ också trots att vi tar direktbetalningar via Nordea, SEB, Swedbank och Handelsbanken.

    #161846
    Johan Rubank
    Deltagare

    Jag använder opencart och gillar den. Lättjobbat tycker jag, det med olika val för en produkt har jag löst genom en drop-down meny, beroende på vad du väljer så kan det antingen kosta mer tex. välja en annan färg/utförande . Ett exempel är denna rubank

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 50 totalt)