Forumsvar skapade

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #128956
    kylli
    Deltagare

    @Lastbryggan 26344 wrote:

    Jag fick en höjning på mina avtalspriser på Posten med 4,2% fr. 1/11. (Företagspaket)
    På postpaketen har jag inte blivit aviserad någon höjning (än).

    Posten älskar ju att höja sina priser.;) Paket gärna 2ggr på ett år.

    #128955
    kylli
    Deltagare

    Jag har också fått mailet och blev lite misstänksam. Tacksam att varningsklockan ringde och att jag kollade här först.

    #109609
    kylli
    Deltagare

    Gillade verkligen din idé och att använda Swedishness var ju klockrent. Liksom övriga tycker jag det blev mycket att scrolla även om jag gärna scrollar lite på en sida. Kanske bara lite mindre storlek på bilderna skulle kunna lösa det hela?

    Sen tycker jag kanske du borde ha SEK som förstaval när sidan visas på svenska. Eller riktar du dig främst utanför landets gränser? Kan vara en bra affärsshop för affärsmän som vill ta med sig nåt typiskt svenskt till sina utländska kontakter.

    annars överskådlig och fin med de olika flikarna. gillar att du också har miljötänket i din idé.

    Lycka till!

    #109512
    kylli
    Deltagare

    Hej Kia, vi stöter visst på varandra lite överallt.:)

    #109506
    kylli
    Deltagare

    Nej jag vet om bilderna. Jag ska ta en dag och fotografera om samtliga mailingbags med samma bakgrund t.ex. Nu har bilderna kommit till vid uppdatering av nya varor (och i olika hus då vi flyttade) så det är lite spretigt. Jag har tillgång till studio men har inte fått kläm på tekniken i den.

    Och visst är det typiska OS-C butiker. Jag tycker de är överskådliga i upplägget och så har vi ju byggt själva. men eftersom jag inte är så bevandrad i möjligheterna till att fixa till dem – och tiden till att söka runt på nätet saknas – så är de inte så personligt utformade. Smyckesbutiken ska få nån typ av trädäck/havskänsla så småningom men den är inte huvudbutik så prio 1 är emballaget. Den (penguindesign) byggdes nu i julas som ren kopia av den första butiken i syfte att renodla emballaget då smyckena tidigare huserade där också.

    #109504
    kylli
    Deltagare

    Jag säljer även på tradera, och där finns en del sk svartfötter så klart. jag har därför lagt till en enkel mening: Handla av en företagre – din trygghet!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)