Forumsvar skapade

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #200853
    wattvaktarn
    Deltagare

    När en kund till oss lämnade en reklamation till postnord, blev han tillsagd att vi som leverantör var ytters ansvariga för leveransen tills paketet anlänt i kundens brevlåda. Detta måste väl vara ett skämt??!! Vi köper väl inte frakt av postnord för att VI ska sköta den? Då kunde vi lika gärna köra ut det  själva om vi skulle vara ansvariga. Själva idéen med postnord är väl att ta ansvar för den leverans de säljer?

    #198566
    wattvaktarn
    Deltagare

    Om man är medlem i småföretagarna kan man få fina avtal på frakt, med dhl och postnord.

    #177735
    wattvaktarn
    Deltagare

    Lite sent svar kanske men Fortnox och Visma e-ekonomi är 2 ganska vanliga online bokföringsprogram

    #174436
    wattvaktarn
    Deltagare

    vi kör med trustpilot som visar omdömen om vår butik som kunderna skickat in.

    #174435
    wattvaktarn
    Deltagare

    jag har plus varianten

    #174433
    wattvaktarn
    Deltagare

    Hej Kodmyran,
    nämnde inte du för mig att textalk hade ett bra underlag för importen? jag har för mig det när jag mailade er inför demobutiken

    #174426
    wattvaktarn
    Deltagare

    @FredrikGust 76974 wrote:

    Har tipsat om min utvärdering av dessa i annan tråd som jag gjorde på min blogg på fredrikgustavsson punkt info.

    Hej Stefan, ja jag läste dina inlägg, allihop och jag måste säga att det var intressant läsning, jag förstod inte allt med de tabeller och annat ni gjorde med importen men synnerligen läsvärt i alla fall. jag är inte ute efter att hacka html kod, för det kan jag ej, jag har en kompis som fixar det mesta med html och css, men det är just att i Textalk är man ganska begränsad för de släpper bara css (style), sedan får man göra vad man kan i css för ändra utseendet, html får man bara tillgång till i form av inläggande av analytics kod mm.
    som jag skrev så skulle jag vilja ha en fast header som inte åker upp när man bläddrar ner och ett helt annat utseende på kassan än vad som finns idag, det är säkert en skitsak för den som kan koda att göra detta, och det är inte säkert att jag beskrivit fri html på sådant sätt som ni avser med den beskrivningen, jag vet vad ni valde och det lutar nog åt det hållet alternativt Wikinggruppen där de hjälper till med import och utseendet, jag vet inte i vilken omfattning kodmyran hjälper till med import(utseende. Om de bara tillhandahåller mallar?

    #174408
    wattvaktarn
    Deltagare

    Är det verkligen ingen som har en åsikt? Skit i att motivera ert svar om ni inte vill. Som sagt jag är mycket tacksam för hjälp från er som är mer erfarna än vad jag är,..

    #174407
    wattvaktarn
    Deltagare

    Google translate är inte så himla dåligt, klart att det kan vara svårt att göra småjusteringar om man inte kan språket man vill översätta till. Men från svenska till engelska är det riktigt nice.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)