Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #129488
    mrM
    Deltagare

    Bumpar litegrann. Jag söker en snabbkassa till Prestashop 1.4.3 där man kan se både fraktalternativen och betalningsalternativen direkt utan att behöva fylla i några uppgifter. Plus om man kan använda sig utav adresshämtningsfunktion via Klarna också. Tycker att standard “snabbkassan” i prestashop är väldigt bristfällig b.la. p.g.a. ovanstående prylar. Är det någon som sitter inne på information om detta?

    #125776
    mrM
    Deltagare

    Tack för bra info. Lutar nog åt att jag startar med Postens Varubrev. Sms-avisering och kollinummer lät ju finfint det också.

    #125628
    mrM
    Deltagare

    Tackar så hjärtligt för tipsen.

    Håller på just nu att sätta ihop sidan. Finns det något jag borde tänka på när jag till en början enbart har en produkt i en väldans massa färger? Vet inte riktigt hur jag ska kategorisera så man inte begränsar sig när det kommer in fler produkter från andra märken?

    #124504
    mrM
    Deltagare

    Vet någon hur Payson lirar med Prestashop? Finns det någon färdig modul att tillgå?
    För oss som är i uppstarten känns det vettigt att inte dra på sig några fasta kostnader. Finns det någon betallösning med hela paketet (kortbetalning, faktura, direktbetalning) utan fast månadskostnad?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)