Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 43 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186653
    NellyPeter
    Deltagare

    Jag tänkte uppdatera min presentation här. Peter Eriksson heter jag och jag är VD/Grundare för OnlineFactory.se. Vi har vårt kontor i Manila på Filippinerna och är snart runt 150 anställda!

    Vi hjälper svenska e-handlare och onlineföretag med outsourcingprojekt inom kundtjänst, content management och influencer marketing.

    Vi samarbetar idag med några av de mest välkända svenska E-handlarna som DanielWellington, Adlibris, iDealofSweden, Babyshop, LekMer, BytHjul, Skruvat, Lyko, Bemz, m fl.

    //Peter

    #184240
    NellyPeter
    Deltagare

    @Beezed 90646 wrote:

    Hej.
    Jag söker konsult/bolag som kan hjälpa till att lägga in/uppdatera produkter till vår butik. Produkterna är inom Kök & Bad.

    Vilka konsulter/bolag finns idag eller vart kan man leta?

    Tack för hjälpen.

    Skickat PM!

    #177617
    NellyPeter
    Deltagare

    Det är klart att det är lättare att komma in om man är ett stort och känt varumärke än ett litet, nystartat märke. Men av erfarenhet vet jag att Nelly hela tiden letar efter nya, unika och spännande varumärken.

    För att lyckas komma in handlar det om att presentera det mycket bra. Gärna med stort självförtroende. Det är så klart även bra att ha någon typ av ingång på Nelly. Någon som känner någon som känner någon….. :rolleyes:

    #175701
    NellyPeter
    Deltagare

    Finns även för WordPress med PayPal som betallösning. Kan även kombineras med WooCommerce och andra betalsätt.

    #175699
    NellyPeter
    Deltagare

    Det låter som om Klarna skulle kunna ha skött detta bättre. Defenitivt! Men om Ni har valt att skicka utan att det är spårbart och klarat Er bra i 4 år så är det ju fantastiskt. Jag tror att Ni själva är de stora förlorarna på att säga upp avtalet med Klarna!

    Om man väljer att skicka icke-spårbart bör man ha med i kalkylen att det finns en och annan oärlig människa där ute som kommer att blåsa en.

    #174526
    NellyPeter
    Deltagare

    Jag hade valt en hyrlösning. Det blir troligtvis enklare och billigare för dig i längden.

    #173688
    NellyPeter
    Deltagare

    Hej,

    Jag heter Peter Eriksson och blir 43 år i år. Jag är inte ny här på forumet men tyckte att det var dags för en uppdaterad presentation då läget sedan en tid tillbaka ser radikalt annorlunda ut.

    Jag kom in som delägare i Nelly.com när det var helt nystartat och har sedan varit med på den hela den fantastiska resan upp till ett globalt företag med flera hundra anställda. Fram till 2012 var jag Operations Manager med ansvar för Logistik, Kundtjänst, Web/IT, internationell roll-out, Intern Service och lite annat.

    Den sista tiden på Nelly arbetade jag med outsourcing av vissa processer till Filippinerna och efter ett tag bestämde jag mig att stanna kvar här i Filippinerna och avsluta min tjänst/ägande i Nelly. Jag har dock valt att fortsätta att arbeta vidare med svensk e-handel och har valt att starta upp ett outsourcingföretag tillsammans med några partners som erbjuder tjänster till svenska e-handlare/onlineföretag inom områden som webutveckling, webdesign, webadministration och kundtjänst. Mer om det på: 3o-BPO Inc. | Online Offshore Outsourcing
    https://3obpo.com/sv/outsourcing-kundtjanst-filippinerna-content-management/

    Som utlandssvensk är E-handel.se ett perfekt sätt att hålla sig ajour om vad som händer på den spännande svenska e-handelsmarknaden. E-handels-marknaden och Onlinemarknaden växer så att det knakar här i Filippinerna men de ligger fortfarande många år efter den svenska e-handeln. Men jättar som Kinnevik/Rocket Internet är duktiga på att inta nya marknader med beprövade metoder.

    Med soliga hälsningar!
    /Peter

    #172640
    NellyPeter
    Deltagare

    Jag har en sarskild postadress av den anledningen att jag numera ar bosatt i Filippinerna men vill att eventuell svensk post ska ga till en speciell address i Sverige. I ditt fall hade jag definitivt dragit oronen at mig. Speciellt med tanke pa att det ar en stor order!

    #172195
    NellyPeter
    Deltagare

    @andreaswedberg 74287 wrote:

    Det finns sällan någon anledning för mindre svenska företag att starta bolag i EU-länder om avsikten endast är att sälja dit, med de krav på kapital och revision etc. som då medföljer. Betydligt enklare och mer fördelaktigt att bara göra en momsregistrering då.

    Ska man ha lager och/eller personal i landet kan det eventuellt vara en idé.

    Nar det galler EU-lander har du helt ratt! Nar det galler Norge kan det vara en mycket stor skillnad – beroende pa vad du saljer.

    Om Norge har tullar pa det du saljer dit kan du tjana ganska mycket pa att ha ett lokalt bolag som skoter forsaljningen. Det blir en stor skillnad pa bade tull och moms till Norge beroende pa vad du saljer och hur du lagger upp det.

    Prata med nagon specialist – det kan lona sig! Det racker inte att prata med fraktleverantoren, ekonomer, etc – de har sallan tillracklig kunskap sjalva! Egen erfarenhet ett par miljoner ggr om :-)

    #172180
    NellyPeter
    Deltagare

    Misstag av mig med. Om det ar en deal mellan tva foretag sa ar det annat!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 43 totalt)