Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 58 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #180179
    Pysselgumman
    Deltagare

    Jag startade Pysselgumman 2011 med att hyra ut några semesterlägenheter i Åre som jag innan renoverat och fixat till. Började köpa in snygga inredningsdetaljer till lägenheterna och tänkte att jag lika gärna kunde testa att driva en webbutik där jag sålde inredningsdetaljer, hur svårt kan det vara liksom :) Mycket mycket svårare än jag trodde, men också så otroligt mycket roligare! Nu är jag fast, lägenheterna i Åre sålda och jag ägnar mig enbart åt webbutiken. Mitt första lager hade jag i källaren i vårt hus, när jag växte flyttade jag till lite större lager i en källarlokal i ett hyreshus. I somras gjorde jag min tredje lagerflytt och huserar nu i ett rejält lager i ett industriområde. Mitt mål nu är att växa så pass att jag kan anställa någon, det vore rätt trevligt med semester nån gång :) Kan bara hålla med Littlebernard i att det här forumet är ovärderligt när det gäller kunskap. Jag har hängt här ända sen jag startade min webbutik!

    #179748
    Pysselgumman
    Deltagare

    Jag har varit med om nåt liknande i ett par fall (“segeltorp – försändelsen transporteras) dock inte företagspaket utan MyPack och inte så högt ordervärde. Då kom paketen så smångingom tillbaka till mig med beskedet att adressaten inte gjort anspråk på paketet. Men adressaten fick aldrig nåt meddelande över huvud taget, så nåt knas var det ju.

    #179738
    Pysselgumman
    Deltagare

    Himla trist med domänen, men alltså Kioskmongo….helt obetalbart :-D

    #169463
    Pysselgumman
    Deltagare

    Jag tycker också det vore kalas om nyhetsbrevet länkades, av nån anledning får jag det inte längre via mejl och man vill ju inte missa nåt :)

    #178897
    Pysselgumman
    Deltagare

    Jag passar på att flytta till ett större lager nu när det är lite lugnare. Pust, vilket slit, men bra blir det :)
    Önskar alla en härlig sommar!

    #178745
    Pysselgumman
    Deltagare

    En hastig titt på din butik och jag känner bara ojojoj vad snygg, stilren och med finstämda färger! Och ett jättetrevligt utbud av varor gör ju inte saken sämre. Stort lycka till!

    #175438
    Pysselgumman
    Deltagare

    Alla är vi olika. Men jag är själv svag för butiker där leveranserna känns personliga, sådana butiker kommer jag ihåg och återvänder till. Kan vara fint förpackade paket, en personlig lapp och kanske en liten gåva. Det försöker jag leva efter i min butik. Och visst det tar lite extra tid och tid är pengar, men det är bra reklam och bra reklam kostar ju pengar :)
    Jag kommer ihåg i nätbutikernas barndom när jag handlade på bokus eller boo.com kanske det hette på den tiden, och jag fick med tepåsar med mina böcker varje gång jag beställde. För en god bok skulle njutas med en god kopp te. Det gillade jag. Det har de förstås slutat med nuförtiden, vilket är lite trist. Många stora företag glömmer det där lilla extra tycker jag. Nu handlar man ju där i varje fall, så de behöver väl inte anstränga sig. Men vi små e-handlare vi behöver anstränga oss lite för att kunderna ska komma tillbaka.

    #174911
    Pysselgumman
    Deltagare

    @Jimmy Öström 77611 wrote:

    Okej. Vad är felet med dig? Är medkänsla och en knuta medmänsklighet och ödmjukhet för avancerat för dig?

    Håller med Jimmy till 100% här. Jag har skrivit det förut, jag älskar det här forumet, det är en otrolig källa till kunskap. Men det är verkligen trist med kritik i en sån där nedvärderande ton. Kan man inte vara uppmuntrande och konstruktiv, tycker jag man ska hålla sig borta från tangentbordet. Det finns liksom ingen anledning att såga någon. Det är bara att inse att härinne har folk kommit olika långt i utvecklingen av sina webshopar, det är väl också det som är poängen med ett sånt här forum. Det fantastiska är ju att de allra flesta “gamla rävar” och proffs ger tips till oss som är på en mer basic nivå. Men kommentarer av typen “fattar du inte det här så lägg ner din webshop” stryper ju alla resonemang och funderingar. Man törs ju tillslut inte ställa en fråga av risk för att bli idiotförklarad.

    #174529
    Pysselgumman
    Deltagare

    Så klart kan man starta med små medel och smyga igång verksamheten, det tror jag nog ganska många gör. Men man får förstås vara beredd på att det tar väsentligt längre tid att etablera sig och kunna livnära sig på sitt företag. Man måste ju inte börja med världens största lokal, utan kanske kan ha lagret hemma i källaren en tid och sen flytta ut när verksamheten börjar snurra på. Sen är det ju heller inte så dumt att lära sig e-handelshantverket innan man öser på med pengar, så personligen tycker jag det är rätt bra att smyga igång sin shop. Men det är ju jag det.

    #174250
    Pysselgumman
    Deltagare

    Trevligt att det finns lite fler produkter! Den där pommespressen ska jag beställa när den kommer i lager :)

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 58 totalt)