Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #171752
    skatekids
    Deltagare

    Vi kör också Time Machine till en lokal nas sen backar vi allt till molnet med Crashplan. Kostar $9,99/mån för 1-200 datorer och obegränsad mängd data. Har själv 809GB där nu.

    #164918
    skatekids
    Deltagare

    @Kalle86 65784 wrote:

    Problem två är att när jag lägger till alternativ på mina produkter så ramlar drop down menyn långt ner och tar med sig köpknappen. Har två drop down meny, kan man ändra storlek nånstans så det ser ut så här istället? Sample Product

    Tacksam för svar =)

    Kör samma tema :) Det är en Magento konfiguration man gör under varje produkt. Du hittar det under Design->Display Product Options In->Ändra till Product Info Column.

    Har man många produkter att ändar på finns det extensions för det.

    #161832
    skatekids
    Deltagare

    Precis som shavingroom säger är helt fel att Mac är virusfritt då dom flesta virus kommer från java, flash. XSS är väldigt vanligt idag och är hyffsat plattformsoberoende. Hacken som gjordes hos Apple, Twitter, Microsoft och Facebook gjordes genom Macar.

    Kollar man antalet senaste säkerhetsuppdateringen Apple släppte så fanns det rejält många olika sårbarheter About the security content of OS X Mountain Lion v10.8.3 and Security Update 2013-001.

    Senate uppdateringen av Google Chrome hade också ett flertal säkerhetshål som tillät remote exploits. Samma med Firefox och Thunderbird. Allt inom 2v.

    Ta bort av Java och Flash, uppdatera alla program inte bara dom genom programuppdatering. Måste man ha flash installera click to flash. Installera noscripts plugin.

    Ett ok gratis antivirus för Mac ClamXav

    Kan även tipsa om little snitch som är ett trevligt och prisvärt program där man även får en “brandvägg” för trafik ut och inte bara trafik in mot datorn.

    #150858
    skatekids
    Deltagare

    Kolla även Netgear ReadyNAS Ultra 4 den är billigare och kan ha dubbelt så många diskar. Kör den själv och är mycket nöjd.

    Som backup lösning kan jag tipsa om Crashplan obegränsad mängd data för 3$/mån vi backar själv upp några terabyte dit.

    #134583
    skatekids
    Deltagare

    Dom gör “reportage” som dom bara verkar publicera om man annonserar.

    #131790
    skatekids
    Deltagare

    Kan kika på våran

    #118475
    skatekids
    Deltagare

    Någon som använder zebra skrivare ihop med mac?

    #114799
    skatekids
    Deltagare

    Footerlänken till kodmyran är trasig.

    #111520
    skatekids
    Deltagare

    Jag skulle ta en titt på OTRS. Gratis och Open Source. Har själv kört det för lite syften och tycker det fungerar bra. Allt du nämner klarar den och finns på svenska.

    #111463
    skatekids
    Deltagare

    Stockholm!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)