Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #191478
  wendel
  Deltagare

  Hej
  Jag har inte svar på din fråga, men är det inte klokare att lägga betalväxeln i butiken istället? Om du lägger den i Specter så är du helt beroende av att all kommunikation fungerar felfritt för att folk skall kunna handla i din butik.

  Jag kör själv ett liknande upplägg med Sello istf Specter, där Sello i princip bara sköter order och lager och kopplar mot våra kringsystem (vi är små nog att klara oss med den inbyggda lagerhanteringen än så länge). Det fungerar bra för oss, fast jag är medveten om att Sello inte är Specter.

  #190520
  wendel
  Deltagare

  Kolla med Schenker. Vi skickade några paket med dem via ombud, tills vi upptäckte att det tillkommer en avgift på några tior per paket för den tjänsten (det blev för dyrt för oss men kanske funkar för er).

  #187567
  wendel
  Deltagare

  Har bara lite allmänna tips:

  Jag skulle satsa på någon av de riktigt stora (populära) teman som finns. Du vill att temat skall underhållas så länge som möjligt (annars måste du byta) och då behöver de som underhåller (säljer) temat tjäna pengar på det.

  Om du själv skall hacka en massa så måste du själv underhålla dina hack och hålla dem kompatibla och säkra. Mindre css-justeringar brukar inte vara några problem att göra dock, och brukar dessutom ofta behövas även med betalteman.

  Satsa på teman som är snabba som tusan: Jag hade tittat på Astra (med Gutenberg) gratistema eller Flatsome betaltema, men det finns ju massor av andra.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)