Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 2,553 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Det är dags att byta plattform, men till vilken? #186359
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    välkommen att kika på oss på Kodmyran, där får du både affärssytem med lager och inköpshantering och plattform i ett.

    som svar på: Plattform för Grossistverksamhet #186233
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Jag tänker vara väldigt fräck och säga att behöver du lite mer avancerade funktioner som lager, inköpsfunktion, förenklad pack o plock mm. dvs affärsystemfunktioner också inbyggt i admin så är du välkommen att kika på vår lösning Kodmyran Commerce. https://www.kodmyran.se/e-handelslosning/. Vi har en hel del B2B företag som kör hos oss, och de gillar främst att affärsystemdelarna finns inbyggda.

    som svar på: Mall för köpvillkor i Webbutik #186068
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    @Smultron 93013 wrote:

    Hej, ok att utgå från din text (köpevillkor) och anpassa?

    😳

    Det går bra

    som svar på: Split shipment – Fortnox? #186032
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Vad har du för e-handelsystem? Vi på Kodmyran har det inbyggt i vårt system KodmyranCommerce och våra e-handelskunder kör det hela den vägen. Vi har nu även börjat släppa på andra e-handelsystem i integration mot commerce, (som är en form av affärsystem med lager, pack o plock, order och inköpshantering, och med koppling mot fortnox för bokföringsbiten), kanske det kan vara något för dig. Dock vet jag ju inte om du kör något vi integrerat mot i dag eftersom det är väldigt nytt ännu.

    som svar på: 3PL-samarbete sökes till ideell förening. #185864
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    @Ekraft 92954 wrote:

    Vem vill egentligen förknippas med en förening endast för män? En förening där kvinnor är hänvisade till en “systerförening”?

    Håller med faktiskt.

    Jag har heller aldrig fattat det där med herrföreningar, ha alltid undrat exakt vad det är man gör som gör att inte kvinnor kan vara med? Det måste väl vara något med man gör med könsorganen :rolleyes: eller så? För annars är vi rätt lika faktiskt och kan göra exakt samma saker. Jag försäkrar att jag som kvinna är fullt kapabel att idka välgörenhet och äta middagar jag också.

    och att behöva hålla på med s.k systerföreningar, dvs två föreningar om man ändå samverkar och påstår sig göra samma sak, känns som total idioti och bakåtsträvande big time. Själv har jag konstant tackat nej när folk velat välja in mig i sådant där tokeri, och har en hel del vänner som tackat nej till både frimurare och andra herrsällskap av precis samma anledning. Förlegat och gammelmodig syn på kön och könsroller. Vi lever i en modern tid nu där kvinnan ska ta lika stor plats som mannen.

    På samma sätt har jag heller aldrig fattat det där med tjejmiddagar, olika kvinnoföreningar, kvinnor kan och aktiviteter som exkluderar män. Jag tycker allt sånt bara är rena larvet. Att inte vuxet folk ska kunna umgås med varandra för att de har skilda kön är oerhört löjligt. Det kunde man hålla på med på 1800 talet, men nu känns det som att samhället borde kommit längre än så.

    som svar på: Vilken hosting för tung multisite? #185802
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    använd chrome, klicka med fel musknapp använd menyval inspektera så får du upp utvecklarverktygen, fliken network är den du kan använda så ser du lite

    som svar på: Vilken hosting för tung multisite? #185793
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Vad jag ser på din butik tar laddningen av HTML sidan mest tid, 2,5sek. Det ör troligen inte sajtens hostig som är problemet utan något i htmlen som laddas segt. Hostig byte löser nog inte problemet du bör analysera hur sajten är uppbyggd i stället och vad som tar tid

    som svar på: Klarna Checkout – frågor och svar #185768
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Checkouten tar ju över kassan så att ha andra betalalternativ tillsammans med den blir sällan bra. I checkouten har du kort redan så jag ser inte att du behöver något annat. Som jag ser det antingen satsar man all in på en checkout eller så väljer man att göra sin egen kassa med faktura, kort och direktbetalning. Jag själv gillar chekout när jag handlar och jag älskar den än mer när jag är handlare och bokför. det tar sååå mkt mindre tid än med olika betalsätt och tid är pengar.

    som svar på: Byta plattform! #185482
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Jag är inte säker att du hittar billlgare bättre alternativ än wikinggruppen. “Man får lite vad man betalar för” gäller även i ehandelsvärlden. Visst kan du köra gratis open sourcevarianter billigare, men då kostar det tid i stället, och vad kostar du i timmen? Är det dock bara priset som är viktigt så gå till texttalk, de är biliga och hyfsade för små verksamheter

    som svar på: Byte av plattform (SEO) #185120
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    vore jag du skulle jag kontakta ett seobolag exempelvis Brath AB som går igenom vad du behöver göra för att inte tappa positioner. Om inte den nya firman kan garantera att de vet hur ni ska göra och kan förklara exakt varför du ska göra så på ett sätt du förstår. (Min erfarenhet är att många woocommerce företag har väldigt dålig koll på hur du gör en flytt)

    Att se till att göra 301or på alla gamla sidor till den nya är en sak, men det kan finnas fler och det bör nog en expert kika på.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 2,553 totalt)