Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #172652
    Andreas Wahlberg
    Deltagare

    Vad använder ni för webbläsare? Har fått sluta att använda Chrome när jag skickar, fungerar som det ska när jag använder Explorer?

    #171850
    Andreas Wahlberg
    Deltagare

    Jag har kört både Pricerunner och Kelkoo. Har precis sagt upp Kelkoo vid årsskiftet och har nu bara Pricerunner kvar. Enligt mig ger Pricerunner högre konvertering även om klickpriset är högt inom mitt segment. Kelkoo har många underliga satellit-sidor som kunder länkas in på min sida från. Exempelvis presentkort 1000 kr från någon möbelsida. Är lite skeptisk till att min sida länkas från en möbelsida med tanke på SEO…. Dem flesta kunder som köper från Kelkoo kommer från norra delarna i landet..slump? Kelkoo har bara en månads uppsägningstid. Så testa och se vad du tycker det ger. Det kostar 250 kr i månaden, sen tillkommer klickpriset utöver det sen.

    #170453
    Andreas Wahlberg
    Deltagare

    Stäng ned alla appar som är igång i bakgrunden. När jag har glömt att stänga ner mitt chatt-program till butiken under natten så drar det batteri som tusan. Så testa att stänga ner alla program. Hade 59% batteri när jag gick och la mig igår, och hade 54% när jag vaknade. Så hjälper inte det är det nog dags för en koll på verkstaden.

    #169790
    Andreas Wahlberg
    Deltagare

    Håller med! Även dem lite mer “syndiga” kunderna verkar hålla sig borta idag. :) Börjar folk hamstra pengar inför julklappar må tro?

    #167514
    Andreas Wahlberg
    Deltagare

    Det kan kännas okej att dem skapar dessa sidor om det skapar trafik till butiken, men att lägga till en massa presentkort som inte ligger på någon katalog känns lite sådär… Sen är det kanske inget bra ur SEO synpunkt att man får en länk från en möbelsida?

    #167279
    Andreas Wahlberg
    Deltagare

    Har också problem, ser i Google Analytics att kunder gått till checkout, och allt är som vanligt när en order går igenom, men jag får inga bekräftelse via Textalk att något har sålts?

    #166976
    Andreas Wahlberg
    Deltagare

    Fick precis detta mejl från Textalk. :) Dem kanske har lärt sig…

    _________________________________
    Hej!

    Vi vill med detta brev informera om att systemet delvis eller helt kommer ligga nere mellan kl. 04.00 – 05.00 torsdag den 22/8.

    Anledningen till avbrottet är att våra servertekniker kommer uppgradera/förbättra samtliga servrar.

    Vänliga hälsningar,
    Textalk Webshop
    _________________________________

    #166962
    Andreas Wahlberg
    Deltagare

    Kör också Textalk. Tycker dock att supporten är mycket bra dem gångerna jag har kontaktat dem. Har svarat inom några minuter på mejl, och blev uppringd inom någon timma. Hoppas dock dem ska lägga upp en Chat-funktion snart, då det inte finns idag. Sen kan man inte lägga upp egna saker via FTP, så man blir lite begränsad. Men i det stora hela är jag nöjd.

    #166749
    Andreas Wahlberg
    Deltagare

    Tråkigt. Finns det inte något smidigt program som gör att man kan lägga in en vattenstämpel på sina foton? Kanske gör att några tycker det blir lite jobbigt att redigera bilden efter dem snott den? :)
    Någon som vet?

    #166432
    Andreas Wahlberg
    Deltagare

    @Nuco 67479 wrote:

    Har de uppdaterat sin policy nyligen eller? https://www.payson.se/policy

    De har vissa kategorier som de “plötsligt” godkänner efter egen bedömning!?!

    Haha! Ja nu har dem nog fått krypa till korset lite. Spännande att se vad dem menar med egen bedömning… För egen del blir det eget inlösenavtal och andra lösningar istället för Payson.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)