Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 13 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #179905
    jempart
    Deltagare

    Tycker fortfarande att man ska måna om sina kunder och ge det bästa i alla lägen, då får man trogna kunder, vad jag förstår kostar en bra egen shop runt 100 000kr, vet inte hur många kunder Nordic shops har men för 5000kr/st kommer man långt, kanske vore läge att gå ihop 100 st och göra en egen. Tanken är god tycker jag men nu kryper jag till korset och beställer uppdateringen, trots allt Nordisc ehandel har en suverän help desk som alltid har ställt upp och det betyder mycket för en novis som mig.

    #178948
    jempart
    Deltagare

    Tips på en bra SEO firma tas gärna emot, är det hyra av fejklänkar som vi måste göra, fast riskerar man inte allt då?

    #178918
    jempart
    Deltagare

    Jag har nordisk shops som butik försöker fylla i alla fält,adwordskampanjer och googleshopping, har 80 av 100 poäng Pinneberrys test, ska åka runt på MC relaterade marknader och träffar med produkter och reklamblad, har en goldwing med sidovagn som jag beställt reklamtext till (den blir alltid fotad och drar mycket folk). Har letat efter nån SEO optimerare men dom flesta erbjuder bara abonemang på fusklänkar till hiskliga priser och Dan jag har beställt mera shysta prylar för cafe racers, öppnar liten lagershop i Uppsala om några veckor

    #177488
    jempart
    Deltagare

    Bra svar, ska börja med blogg då vi ska åka på vårt förs swapmeet i slutet av februari sen blir det swapmeets hela säsomgen med reklamutdelning för vebbutiken, är lite trögt att få länkar från relevanta sidor men jag har gjort ett litet upprop för länkar på vår facebooksida. Bokus gör reklam för sitt affiliateprogram genom att man kan få länkar därifrån med god pagerank och man kan tydligen sälja enskilda böcker, dom har 3 böcker som behandlar cafe racer, är det dumt att sälja cafe racer böcker på shopen med tanke på att dom loggar in på bokus och betalar?

    #177459
    jempart
    Deltagare

    Ja jag gjorde det och sökte på google också, det står både bra och dåligt om dom, vi har en shopitoo butik och försöker fylla i varenda ruta dom har om varorna ex seosidan titel beskrivning nyckelord url, vi testar oss på dom självtester som finns och får hyggligt resyltat, så frågan är hur mycket mer vi kan sälja om vi betalar 2500krmån eller mer till Jajja eller någon annan?

    #177429
    jempart
    Deltagare

    Vad Jajja sa till mig var att dom skaffade riktiga länkar alltså i mitt fall kanske mcklubbar och köpte länkar åt mig, länkar som hade riktig relevans till mina mc-grejer, är inte det ok enligt google?

    #177217
    jempart
    Deltagare

    Tack för hjälpen, är förmodligen för ivrig och van vid att man får lite mer service. Hittade ett namn mycket riktigt som ska ha hand om pluskunder, men han är visst ledig några veckor, kvinnan som är den som förklarar för nybörjare har tappat rösten. länken har jag följt men den är inte helt automatisk utan verkar behöva nån form av godkännande från fysisk person. Kanske bäst att ta julledigt och hoppas på helgersättning från shopen istället Schenker finns ju i alla fall kvar på macken.
    God Jul och Gott Nytt År

    #177209
    jempart
    Deltagare

    Hej, det verkar finnas här också men man måste ha en kod som jag inte kan hitta

    #171624
    jempart
    Deltagare

    Tack så mycket, har redan börjat på listan, logo bestäld, en del saker är inte självklart hur man ändrar på nordisk ehandelsplattform men dom får väl hjälpa mig även om servicenivån där inte verkar speciellt hög

    #171477
    jempart
    Deltagare

    Vettig synpunkt, har själv irriterat mig på texten den syns inte så bra, ska genast ändras, tack för synpunkten

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 13 totalt)