Prylbutiken CoolStuff får en helt ny design

Sveriges prylmecka, som de kallar sig själva, har tagit i ordentligt i sin nya design av sidan. Vi minns förra gången de gjorde om sin hemsida och även om det var en klar förbättring så var det inget stort avsteg ifrån förr. Denna gång är det helt annorlunda.

De skriver själva att det är "väldigt stora förändringar" och vi kan inte annat än att hålla med. Sidan ser i princip helt annorlunda ut nu, något som verkar ha oroat Coolstuff. De genomförde därför ett test innan de lanserade sidan fullt ut.

Annons

"För att ta in våra kunders synpunkter så har sajten den senaste månaden legat uppe för offentlig betatestning och ca 200 personer har valt att ge oss sin feedback. Totalt sett var feedbacken positiv. 64% tyckte att den var bättre än förra designen, 22% tyckte den var sämre och 14% tyckte de var lika bra eller visste inte. De vanligaste negativa åsikterna var att sidan är för rörig och plottrig, för vit och flyter ut och att den liknar alla andra hemsidor istället för att vara unik som vår förra design."

Om vi ska vara ärliga känns sidan faktiskt lite plottrig. Samtidigt är den givetvis mycket finare än tidigare. Designbyrån som står bakom den nya sidan heter Doberman.

Det är roligt när någon vågar göra drastiska förändringar i sin webbshops design, speciellt när man omsätter över 50 miljoner. Vi önskar dem lycka till med den nya sidan. Kolla in nya Coolstuff här.

Källa: press

Annons