Podd

Annons

E-COMMERCE SUCCESS: MADLADY : De hittade sitt ”WHY”

I detta avsnitt träffar vi Madelene Fisch som tillsammans med sin man grundade E-handelsföretaget MADLADY. För ungefär tre år sedan tog de beslutet att de måste fokusera sin verksamhet på det som de är bäst på. Detta för att hitta sin motivation och sitt ”WHY”.  Detta ledde till att de valde att lägga ner alla produkter förutom byxor som då redan stod för hälften av omsättningen. Planen framåt var att bli bäst på byxor och att erbjuda hållbara alternativ i en stor mängd längder,  storlekar och stilar!

E-COMMERCE SUCCESS : Årets E-handlare 2023 i kategorin Hem & Inredning – VILLAHOME

I detta avsnitt träffar vi Anton Ekström från Villahome.se. Detta är ett litet familjebolag i stark tillväxt som på knappt två år, nästan helt utan erfarenhet från e-handel, lyckats sälja heminredning och byggvaror för 6,5 miljon kronor. Igår blev det även klart att Villahome.se vunnit Pricerunners utmärkelse ”Årets e-handlare 2023″ i kategorin hem och inredning.

E-COMMERCE SUCCESS : Skala bolag med design

I detta specialavsnitt ska vi fokusera på hur man kan skala ett bolag med design. Jag träffar inga mindre än David Prentell och Maria Björklund från Grafikwerket som är en varumärkes- och produktdesignsstudio som hjälper snabbväxande techbolag och e-handlare att skala med hjälp av design.

Ehandelstrender: Så fortsätter Care of Carl att växa när hela modehandeln hackar

När hela modehandeln hackar fortsätter Care of Carl att växa med lönsamhet. Hemligheten ligger i det noga kurerade sortimentet inom ett premiumsegment tillsammans med en fantastisk kundresa och kundservice.

Care of Carl har en tydlig idé om att hjälpa sina kunder att hitta sin stil inom premiumsegmentet. Alla plagg är noga utvalda för att passa in i Care of Carls kurerade sortiment.

E-COMMERCE SUCCESS | XLASH – Ögon för E-handel

I detta avsnitt träffar vi Svante Gabrán som är grundare och VD på bolaget Xlash. De startade bolaget redan 2012 som då fokuserade primärt på sitt ögonfransserum. Förra året omsatte de hela 167 miljoner jämnt fördelat mellan egen e-handel och försäljning via återförsäljare. I intervjun hör du om hur de lyckades bygga ett framgångsrikt e-handelsbolag.

Influencer Marketing Talks E100 with Byron Sharp

Influencer Marketing Talks | Byron Sharp om nutidens (och framtidens) marknadsföring

Inför vår 100:e avsnitt hade vi den stora äran att välkomna professor Byron Sharp till poddstudion – den världskända marknadsföringsgurun och författaren till den legendariska boken How Brands Grow. Byron är också chef för The Ehrenberg-Bass Institute of Marketing Science, som är världens största centrum för marknadsforskning.


Influencer Marketing Talks E97 (Cover) with Sverre Flåskjer

Influencer Marketing Talks | Därför investerade Equip Capital i Cure Media

Är du en marknadschef som fortfarande inte är helt övertygad om vilken väsentlig roll influencer marketing spelar i det moderna medielandskapet? Som fortfarande anser att TV är det mest effektiva sättet för att nå fram genom bruset? Eller kämpar du med att övertyga styrelsen om att influencer marketing bör utgöra en större del av er mediemix? Oavsett svaret på ovan så är veckans avsnitt något för dig.


Influencer Marketing Talks E96 (Cover)

Influencer Marketing Talks Marknadsföring mot millennials

Millennials utgör den största konsumentgruppen i världen och mycket har förändrats under de senaste åren. Visste du till exempel att mer än 62% av millennials idag är föräldrar, vilket motsvarar en ökning med nästan 20% på bara tre år?