Om oss

Ehandel är Nordens största mötesplats för alla som arbetar med e-handel. Vi finns till för att alla e-handlare förtjänar framgång och det bidrar vi till på flera sätt. Varje dag publicerar vi nyheter på de fyra nordiska marknaderna.

Våra medlemmar får tillgång till insikter och rapporter om e-handelsmarknaden och i nära samarbete med många leverantörer kan vi erbjuda lägre priser på allt från frakt och emballage till marknadsföring, utbildning och konsulttjänster.

Vi genomför e-handlarnas egna konferens Emeet och NXT som är en av nordens största konferenser med fokus på morgondagens handel.

Ehandel drivs av Ehandel SE AB som startade 2009. Sedan 1 januari 2018 är Ehandel SE AB en del av LRF Media AB.

Klicka här för information om hur vi lagrar data (GDPR).

Vår fysiska adress

Ehandel SE AB
Orgnr: 556861-7517
Vasatorpsvägen 1
254 57 Helsingborg

Redaktionellt anförande

Ehandel är en branschtidning och mötesplats för alla som är verksamma inom eller intresserade av e-handel. Primärt täcker vi handeln med fysiska varor inom B2C och B2B, men det händer också att vi ger oss in på C2C – det vill säga handeln mellan konsumenter.

I takt med att e-handeln har vuxit i storlek och på allvar tagit upp kampen med den traditionella handeln, har vi breddat vårt bevakningsområde. När fysisk och digital handel alltmer flyter ihop är det en logisk utveckling att vi bevakar retailvärlden mer generellt, även om vi har ett särskilt fokus på det historiska skifte som handeln befinner sig i.

Inkluderat i vårt bevakningsområde är de tjänster som används inom branschen, som betaltjänster och logistiktjänster. Till viss del behandlar vi även försäljning av digitala varor och olika typer av digitala tjänster.

Det övergripande målet med vår nyhetsförmedling, precis som med hela Ehandel, är att sprida kunskap om och stärka den svenska och nordiska e-handelsbranschen. Eftersom e-handeln är gränslös är vår nyhetsförmedling även den global och lyfter händelser och fenomen från hela världen.

Ehandel.se grundades 2009 och har sedan dess bevakat allt som händer inom e-handeln i Sverige. Sedan 2018 driver vi även de tre nordiska systersajterna Ehandel.com, Ehandel.fi och Ehandel.dk.

Har du tips på nyheter som du vill förmedla till oss?

Tveka inte att höra av dig till tips@ehandel.se, så ser vi till att det hamnar hos rätt redaktion.

Nyheter från EhandelSE AB: Pressrum