Om oss

Ehandel är Nordens största mötesplats för alla som arbetar med e-handel. Vi finns till för att alla e-handlare förtjänar framgång och det bidrar vi till på flera sätt. Varje dag publicerar vi nyheter på våra sajter Ehandel.se och Netthandel.no. Sedan 2021 har Ehandel även systersajten Influens.se, om och för influencers och influencer marketing.

Våra medlemmar får tillgång till insikter om e-handelsmarknaden och i nära samarbete med många leverantörer kan vi erbjuda lägre priser på allt från frakt och emballage till marknadsföring, utbildning och konsulttjänster.

Vi genomför en rad event, bland annat e-handlarnas egen konferens Emeet och NXT Nordic, som är en av Nordens största konferenser med fokus på morgondagens handel.

Ehandel drivs av Ehandel SE AB som startade 2009. Sedan 1 januari 2018 är Ehandel SE AB en del av LRF Media AB.

Klicka här för information om hur vi lagrar data (GDPR).

Ansvarig utgivare

Julius Gunnilstam
E-post: julius@ehandel.se
Telefon: 0708 35 91 95

Fysisk adress

EhandelSE AB
Orgnr: 556861-7517
Redaregatan 48
252 36 Helsingborg

Tips och annonsering

Har du tips på nyheter som du vill förmedla till oss?

Tveka inte att höra av dig till tips@ehandel.se, så ser vi till att det hamnar hos rätt redaktion.

Annonsera på Ehandel: Annonsera

Nyheter från EhandelSE AB: Pressrum

Ehandel är medlem i IAB Sverige och Sveriges Tidskrifter.

Ehandel är medlem i IAB Sverige   

Redaktionellt anförande

Ehandel är en branschtidning och mötesplats för alla som är verksamma inom eller intresserade av e-handel. Primärt täcker vi handeln med fysiska varor inom B2C och B2B, men det händer också att vi ger oss in på C2C – det vill säga handeln mellan konsumenter.

I takt med att e-handeln har vuxit i storlek och på allvar tagit upp kampen med den traditionella handeln, har vi breddat vårt bevakningsområde. När fysisk och digital handel alltmer flyter ihop är det en logisk utveckling att vi bevakar retailvärlden mer generellt, även om vi har ett särskilt fokus på det historiska skifte som handeln befinner sig i.

Inkluderat i vårt bevakningsområde är de tjänster som används inom branschen, som betaltjänster och logistiktjänster. Till viss del behandlar vi även försäljning av digitala varor och olika typer av digitala tjänster.

Det övergripande målet med vår nyhetsförmedling, precis som med hela Ehandel, är att sprida kunskap om och stärka den svenska och nordiska e-handelsbranschen. Eftersom e-handeln är gränslös är vår nyhetsförmedling även den global och lyfter händelser och fenomen från hela världen.

Ehandel.se grundades 2009 och har sedan dess bevakat allt som händer inom e-handeln i Sverige.