Lavendla vill underlätta sorgen med nytt samarbete

Begravningsbyrån på nätet inleder ett samarbete med juristbyrån Avtal24 som ska göra det enklare att boka bouppteckning.

Hösten 2014 lanserade begravningsbyrån Lavendla sin webbtjänst som ska göra det både enklare och billigare att planera en begravning. Idag finns företaget på mer än 200 orter i 14 län och hjälper sina kunder med det mesta som rör begravningen. Som till exempel bouppteckning.

Något Lavendla hittills löst genom ett samarbete med Juristbyrån men nu utökar man med ytterligare en samarbetspartner på området, nämligen Avtal24.

Annons

Till ett fast pris

Samarbetet innebär att de som bokar en begravning via Lavendla samtidigt kan boka en bouppteckning från Avtal24. Något som innebär att Avtal24:s jurister tar hand om hela processen och säkerställer att bouppteckningen utförs på ett korrekt sätt till ett fast pris på 5 995 kronor.

– Att erbjuda våra kunder en helhetslösning är oerhört viktigt. Det handlar om att ta ansvar för kundens bästa och inte lämna något åt slumpen, säger Jakob Nordström, grundare och VD av Lavendla till Breakit.

Annons