20-åriga Watt&Veke omfamnar e-handeln med ny sajt

"Från och med idag finns vi överallt där våra kunder finns".

Med ambitionen att ge inspiration till alla som är intresserade av “belysning med stil, trend och kvalitet”, lanserar Watt&Veke i dag en ny e-handelsplattform.

Företaget Watt&Veke säljer lampor och andra saker som är relaterade till belysning, och med den nya sajten tycker sig bolaget ha fått ett komplement till sina befintliga försäljningskanaler.

Annons

- Vi är stolta över att kunna lansera en digital plattform som verkligen signalerar vad Watt&Veke är och står för och som ger våra slutkunder möjlighet att efterfråga hela vårt utbud på ett enkelt och smidigt sätt. Från och med idag finns vi överallt där våra kunder finns, i alla kanaler, säger Watt&VEKEs försäljningschef Erika Cederberg, i ett pressmeddelande.

"Allt mer av aktiviteten sker digitalt"

Varumärket Watt&Veke har funnits i 20 år, men det är alltså först nu som företaget kommer att sälja via e-handel i egen regi. Den nya sidan uppges innehålla hela företagets sortiment.

- De senaste årens trend inom detaljhandeln är att allt mer av aktiviteten sker digitalt samtidigt som många av kunderna också ska kunna köpa produkterna i fysiska butiker. Ett varumärke med en stark position på nätet blir också efterfrågat i butiker, skriver företaget.

Den nya sajten finns i både en svensk och en engelsk version, men till en början har Vatt&Weke riktat in sig på att nå ut med sin e-handel på den svenska marknaden.

Annons