Search
Close this search box.
ANNONS

220 extra medarbetare ska ta Jollyroom genom julhandeln

220 extra medarbetare ska ta Jollyroom genom julhandeln
Jollyrooms HR-team รคr glada รถver att vara i mรฅl efter en hektisk hรถst
Johanna Allhorn
johanna@ehandel.se

Dela artikeln:

Plus 100 nya heltidstjรคnster.

ANNONS

I samband med รฅrets julhandel vรคntar sig Jollyroom en tillvรคxt pรฅ 50 procent, och fรถr att klara av att hantera alla extra order har e-handlaren stรคrkt upp med 100 nya heltidsanstรคllda samt 220 personer som ska arbeta extra pรฅ lagret och Jollyrooms kontor under รฅrets mest hektiska period.

I Q4 ligger "den riktiga matchen"

Fรถrra รฅret omsatte Jollyroom 100 miljoner kronor bara under Black Week, och i รฅr ser den hรคr veckan ut att komma upp i 150 miljoner kronor. Var fรถretaget landar fรถr hela julhandeln รฅterstรฅr att se, men den nyanstรคllda personalen ser inte direkt ut att fรฅ sitta sysslolรถs pรฅ lagret.

- Vi har vรคxt kraftigt under hela รฅret men det รคr i kvartal fyra den verkliga matchen ligger. Fรถr att ge verksamheten rรคtt fรถrutsรคttningar att kunna hantera tillvรคxten med kvalitet, har vi under hรถsten gjort en rad investeringar i bland annat byggnader, nya system och fler duktiga medarbetare, sรคger Jollyrooms VD och majoritetsรคgare Ole Sauar, i ett pressmeddelande.

Under hรถsten har Jollyroom gjort flera investeringar i att automatisera sitt lager, bland annat genom att kรถpa in systemet AutoStore, men har alltsรฅ รคndรฅ ett fortsatt behov av extra personal.ย 

Lร„S ร„VEN:ย Jollyroom kรถper robotar fรถr 80 miljoner: "Dubblar vรฅr kapacitet"

"Roligt att rekrytera internt"

Jollyroom rรคknar med att kunna erbjuda fรถrlรคngda anstรคllningar till mรฅnga av dem som arbetar extra pรฅ fรถretaget under november och december.

- Det finns ingenting som รคr sรฅ roligt och givande som att rekrytera internt och se vรฅra stjรคrnor vรคxa och utvecklas. Infรถr julen har flera duktiga medarbetare pรฅ Jollyroom tagit klivet in i nya ansvarsroller med fokus pรฅ att utbilda, coacha och leda personal. De spelar en jรคtteviktig roll fรถr att sรคkra bรฅde bra upplรคrning och trivsel i arbetsgruppen, sรคger Terese Fernbring, personalchef pรฅ Jollyroom.

Jollyroom uppges inte anvรคnda sig av nรฅgra bemanningsfรถretag, utan alla medarbetare รคr anstรคllda direkt hos Jollyroom.

Dela artikeln: