3PL-bolaget expanderar frakten: “Vi ska erbjuda flest alternativ”

Måste vara helt digitala för att få vara med.

3PL-företaget DreamLogistics meddelade nyligen flera nya samarbeten på fraktfronten. Bolaget satsar nu på att bli bäst på fraktalternativ inom tredjepartslogistik.

Målsättningen är att vi kommer att vara det 3PL-bolag som kommer erbjuda flest transportalternativ på marknaden. Mycket tack vara att vi är oberoende och inte ägs eller ingår i något transportbolag, något vi ser bland de större aktörerna, säger företagets vd Jonas Ahlgren i ett pressutskick.

Annons

I början på förra veckan slängde man in Budbee som ett alternativ för de e-handelskunder som använder DreamLogistics. Detta följdes kort därefter av svenska Early Bird och samma dag öppnade man även upp alla sina 3PL-lager för Deutsche Post.

Det ska vara hårda krav

Kravet som DreamLogistics har är att alla moment i kommunikationen med fraktbolagen är digitala, innan, under och efter transport. De nya och utökade samarbetena kommer efter långa beta-tester med utvalda kunder.

Vi är väldigt glada för vårt utökade samarbete med DreamLogistics där vi nu tillsammans skapar en ännu bättre leveransupplevelse för e-handlare och alla deras konsumenter, säger Fredrik Hamilton, vd på Budbee.

DreamLogistics meddelar samtidigt att detta bara är början och att flera nya fraktmetoder kommer att införas i deras 3PL-lösning framöver.

Annons