5 fördelar med ett automatiserat textflöde

Man hör ofta att det är knepigt att producera kvalitativt innehåll på flera olika språk, men det är nödvändigtvis inte sant längre. Faktum är att modern teknik är en nyckel för att spara både tid, pengar och energi – resurser du istället kan lägga på andra delar av din verksamhet.

Genom att automatisera hela eller delar av din innehållsprocess gör du flera vinster. Här berättar innehållsexperterna från Contentor vilka 5 stora fördelar du får genom att integrera ditt content.

Från en textrad till tusentals ord

Har du varit i situationen när du en dag vill översätta en titel eller en mening och nästa dag behöver ha 100 stycken produkttexter? Det är en ganska vanlig situation när du driver e-
handel och lägger till nya produkter nästan varje dag. Vad är den bästa lösningen som sparar tid och minskar administration?

Manuellt arbete tillhör det förflutna – säg hej till automatisering!

Att driva ett e-handelsföretag, oavsett hur många marknader du är aktiv på, kräver tungt arbete med text i alla dess former. Om du inte har resurser själv eller känner att du vill lägga din kraft på andra delar av din verksamhet kan det vara fördelaktigt att vända sig till experter för att få hjälp.

Contentor har verkat i branschen ända sedan 2008. Det gör att man följt e-handeln från sin linda till där den är idag. Utvecklingen man har sett går allt mer mot integration och automatisering av arbetsflöde – något som förenklar processen avsevärt för dig som kund. Rabie Salem är vd på Contentor och utvecklar:

Vårt mål är att skapa riktigt bra förutsättningar för våra kunder genom integration. Att hantera enorma mängder text är upplagt för både problem och merarbete. Därför har vi nu ett stort fokus på att hjälpa kunder integrera med oss och visa på vilka stora fördelar det genererar.

Hur arbetar du idag – och hur vill du arbeta i framtiden?

Det går inte att komma ifrån att manuellt arbete fortfarande finns och behövs i vissa delar av ditt arbetsflöde. När det kommer till content går det däremot att skala bort en stor del och nå hög kvalitet med relativt små insatser. Med modulerna Magento 2, Prestashop och inte minst
med sitt egenbyggda API gör Contentor att text kan skickas fram och tillbaka både snabbt och enkelt. Detta möjliggör också för automatisk publicering vilket också kan vara en stor konkurrensfördel på marknaden.

Rabie utvecklar tankarna kring integrerade kunder:

Vi älskar integration och förstår att våra kunder har väldigt spridda behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar kring detta och guidar kunden från start till mål för både kort- och långsiktiga framgångar.

5 fördelar med att integrera med Contentor

  • Skräddarsytt
  • Skalbart
  • Effektivt
  • Sömlöst
  • Kvalitetssäkrande

Är du intresserad av att nå en bättre och snabbare väg till marknaden med ditt innehåll?
Kontakta Contentor idag eller kika in på Contentors sajt om du vill lära dig ännu mer.