7-Eleven börjar med hemleveranser – ”vuxit kraftigt”

"Vi är säkra på att det är perfekt för kunderna".

Sugen på något från 7-Eleven, men orkar inte gå dit? Nu släpper Uber Eats en ny lösning med hemleveranser från butikskedjan. Leveranstiden ligger på från 15 till 30 minuter.

Allt fler butiker har upptäckt fördelarna med att kunna erbjuda snabba leveranser av mat- och dagligvaror, som gör det möjligt att nå ut till fler och nya konsumentgrupper. Att tillsammans med 7-Eleven utöka erbjudandet på Uber Eats plattform ser vi som ett viktigt steg i att möjliggöra snabba hemleveranser av dagligvaror för fler, kommenterar Henrik Berglin, Sverigechef på Uber Eats.

Annons

"Goda fräscha måltider"

Exempel på grejer som man kan få hem till dörren är fika, mejerivaror, mellanmål, färdiglagade måltider, godis, läsk och glass, liksom hygienartiklar. Till att börja med ska leveranserna vara kostnadsfria. Avgifterna ska sedan ligga på mellan 19 till 69 kronor.

Enkelheten i att kunna få hem kombinationen av goda och fräscha måltider och fika ihop med det viktigaste dagligvarorna på från 15 minuter känns mer aktuellt än någonsin, och vi är säkra på att det är perfekt för kunderna i extremt många situationer, kommenterar Max Liljenthal, ansvarig för externa försäljningskanaler på Reitan Convenience som är franchisegivare till 7-Eleven.

Annons