Addnature och Bikester öppnar gemensam butik

De två e-handlarna bygger vidare på sitt omnikanalskoncept med en ny butik i Stockholm.

Den 1 april öppnar e-handlarna Addnature och systerbutiken Bikester en gemensam konceptbutik på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

- Vi är övertygade om att vi genom att öppna fler kanaler kommer att öka tillgängligheten och exponeringen vilket kommer att gynna oss både online och offline, säger Calle Ringborg, ansvarig marknad och event på Addnature.

Annons

Addnature, som har sysslat med både e-handel och fysiska butiker sedan 2004, ser fram emot att denna gång kombinera sitt utbud med Bikesters sortiment.

"Kompletterar varandras utbud"

Bland annat ska affären erbjuda ett urval av cykelkläder och cykeltillbehör, samt ett showroom där cyklar ska visas upp. Om någon köper en cykel ska den levereras hem till kunden.

- Addnature och Bikester kompletterar varandra med sitt utbud. Med en ny gemensam butik kan vi nu bredda vårt utbud och erbjuda ett större sortiment och bättre service, säger Calle Ringborg.

Butiksöppningen kommer att firas med ett stort antal tävlingar och erbjudanden. Bland annat får de tio första kunderna i kön som kommit till platsen iklädda endast underställ chansen att komplettera sin klädsel med varor från den nya butiken.

Annons