Adlibris startar ny e-handel – satsar på inredning

"Ska bli den ledande e-handelsbutiken".

Adlibrisgruppen och deras ägare Bonniers, lanserar idag ännu en helt ny e-handel. Den här gången är det heminredning som är temat och namnet på nytillskottet är Bondeco.

LÄS ÄVEN: Adlibris nya e-handel: Allt kostar under hundralappen

Annons

Trots den hårda konkurrensen inom segmentet, så är målet redan från början högt uppsatt; Bondeco ska bli den ledande e-handelsbutiken inom textil- och dekorationssegmentet, meddelar Bonnier Magazines & Brands i ett pressmeddelande.

- Vi vet att konsumenter idag i stor utsträckning använder Internet för att hitta inspiration till inredning. Vår ambition med Bondeco är att skapa en inspirerande och lustfylld shoppingupplevelse, kombinerat med alla de fördelar som finns med e-handel när det gäller konkurrenskraftiga priser, brett utbud och snabba leveranser, säger Maja Kärrlander Örup som utsetts till chef för Bondeco.

Ska ta hjälp av de egna tidningarna

Förutom att kunna köpa diverse inredningsattiraljer ska den nya nätbutikens besökare även kunna erbjudas tips på hur de kan inreda sina hem. Detta genom ett samarbete mellan Bondeco och flera av Bonniers egna tidningar inom området.

- Med Sköna Hem, Lantliv, Allt i Hemmet, Gods & Gårdar, Hem & Antik och Gård & Torp har vi på Bonnier Magazines & Brands de största och starkaste inredningsvarumärkena på den svenska marknaden. Våra redaktioners passion, fingertoppkänsla och djupa kunskap inom inredning tillsammans med Adlibris erfarenhet och kunskaper, kommer att göra Bondeco till den starkaste e-handeln för inredning, säger Daniel Frodin, publisher och ansvarig för Bondeco på Bonnier Magazines & Brands.

Ska sälja kända och okända märken

Bondeco sägs sälja produkter från kända inredningsvarumärken som Lexington, Himla och House Doctor. Även mindre aktörer med produkter, som enligt Bonniers "utmärker sig vad gäller design, kvalitet och pris", ska finnas representerade på sajten. Formellt sett så kommer Bondeco att ligga inom Adlibrisgruppen och blir därmed gruppens elfte e-handelssajt.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!