Andreas Vural kliver åt sidan – hon tar över VD-posten

Happy Plugs nya VD ska säkra fortsatt snabb internationell tillväxt.

Hörlursfenomenet Happy Plugs har under det senaste året både hunnit med att inleda ett samarbete med H&M och att ta in både nya delägare och nya miljoner. Men bolaget har inte bara återförsäljare - tvärtom har företagets grundare Andreas Vural i en intervju med Ehandel.se berättat att den egna e-handeln väntas stå för en allt större del av omsättningen framöver.

Har varit VD för Odd Molly

Nu meddelar företaget att han kliver åt sidan för att lämna över till en ny VD. Valet föll på Christina Tillman, som bland annat sitter och i styrelserna för Coop och House of Dagmar. Hon har också varit VD för modemärket Odd Molly och modeföretaget Gudrun Sjödén.

Annons
Annons

- Jag är väldigt imponerad av vad Andreas har åstadkommit inom den konsumentinriktade elektronikindustrin. Jag har följt honom ett tag och det är en fantastisk möjlighet att slå sig ihop med honom och resten av hans team för att fortsätta att bygga på år av innovationer, säger hon i ett pressmeddelande.

"En fantastiskt kompetent företagsledare"

Christina Tillmans främsta uppdrag blir enligt pressmeddelandet att säkra fortsatt snabb internationell tillväxt. Samtidigt stannar Andreas Vural kvar som vice ordförande i Happy Plugs styrelse, och ska tillsammans med Christina Tillman “fortsätta att utveckla Happy Plugs varumärke och kundernas upplevelse”.

- Jag är jätteglad att Christina går med i vårt talangfulla team. Hon är en fantastiskt kompetent företagsledare och har en djup passion för kunden och har en sofistikerad förståelse för hur man bygger ett globalt varumärke, kommenterar Andreas Vural.

Happy Plugs finns för närvarande i över 70 länder och hos 10 000 återförsäljare världen över.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!