Apotea och deras kunder skänker en miljon kronor

Hittills i år har nätapoteket samlat in 1 miljon kronor till SOS Barnbyar.

Vi kunde i förra veckan berätta att Apoteas huvudägare behövde pengar till andra projekt och därmed sålt av en del av nätapoteket.

I dag meddelar Apotea en annan stor transaktion. Apotea har nämligen idag den 16 maj samlat in, med hjälp av sina kunder, en miljon kronor till SOS Barnbyar.

Annons
Annons

- Vi startade insamlingen till SOS Barnbyar i augusti förra året och intresset för att bidra har vuxit för varje månad. Sedan starten har mer än 50 000 kunder skänkt pengar när de samtidigt har handlat i vårt nätapotek. Redan under årets fyra första månader har vi fått in mer än vad vi fick under hela förra året, säger Pär Svärdson, VD för Apotea.

Apotea slänger in 300 000 kronor

Över 30 000 kunder hos Apotea ska bara i år ha deltagit i insamlingen som sker på företagets webbplats. Och idag passerade insamlingen alltså 1 miljon kronor. Apotea själv har bidragit med 300 000 kronor av dessa.

- Vi är otroligt glada och stolta över vårt samarbete med apotea.se och vi vill även rikta ett stort tack till deras fantastiska kunder för att redan nu ha nått över 1 miljon kronor insamlat i år. Dessa pengar kommer att förändra liv i grunden för de mest utsatta barnen i Kambodja och Bolivia, säger Johan Carrick, försäljnings- och insamlingschef på SOS Barnbyar.

Insamlingen ska nu fortsätta och nästa mål är 2 miljoner kronor meddelar företaget.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!