Årets vinnare på Ehandel.se

I onsdags gick Emeet av stapeln. En konferens av och för e-handlare. Under detta evenemang sprids det kunskap om e-handel och nya kontakter knyts. Något som var nytt i år var att det delades ut några fina priser till svenska e-handlare.

Tre olika priser delades ut: Årets Medlem och Årets Flitigaste Medlem (på Ehandel.se) samt Årets Butik. Vinnarna presenterades under middagen på Emeet då över två hundra e-handlare samlades i ett bergrum mitt i Stockholm.


Fina priser i äkta e-handelsguld

Annons

Årets Flitigaste Medlem
(Per Nilsson)

Årets Flitigaste Medlem är ett pris som baseras på hur aktiv man varit på Ehandel.se under 2012, och detta pris gick till någon som levererat 1522 inlägg av totala 21810 inlägg i vårt forum. Vinnare blev Per Nilsson på Knivhuset.


En glad Per tar emot det fina priset

Per Nilsson säger följande om utmärkelsen:

- Jag hoppas att några av mina inlägg har varit till nytta för andra medlemmar och läsare. Jag blev lite chockad över att få priset, nog för att jag visste om att jag hade skrivit många inlägg, men att det var så många hade jag ingen aning om. Jag ser Ehandel.se som ett virtuellt fikarum där jag träffar mina "kollegor". I bland kan det bli ensamt när man är egenföretagare och då är det jätteskönt att ha Ehandel.se som fikarum.

Årets Butik
(Partykungen.se)

Vi delade även ut ett pris till den mest inspirerande butiken. Denna röstades fram av våra medlemmar och skulle vara en butik som man såg upp till. Det var en tuff fajt mellan flera kandidater men den som vann fick bland andra följande motiveringar:

Annons

"Otroligt inspirerande att följa Joels väg från uppförsbacke till en butik som innoverar en gammal bransch. Extrem tillväxt, extrem anpassning till marknaden och en enorm kunskapsspridare som delar med sig om såväl mot- och medgång."

"Satsat och legat en halv miljon back. Börjat i liten skala som vem som helst och trott stenhårt på sin ide!"

"Med en modern design, stor valfrihet för kunden och ett idogt arbete inom många kanaler för att nå sin kundgrupp."

Vinnaren är förstås Joel Svensson med sin butik Partykungen.


Dan Nilsson delar ut priset till en dinosaurklädd Joel Svensson

Joel Svensson som tog emot priset i en av sina maskeradkläder, från den nylanserade butiken Kigurumi, säger följande om priset:

- Att vinna Ehandel.se:s pris för "Årets Butik" kändes som att vinna Sveriges riksdagsval. Det är inte en liten jury som tycker och tänker om vad vi gör och vad vi gjort. Det är ett helt community av andra duktiga e-handlare som tycker att just vi är bäst. Och med det sagt så vill jag tillägga att bakom en sådan vinst står jag inte ensam, utan mina extremt duktiga och passionerade arbetskamrater hade vi aldrig varit där vi är idag.

Årets Medlem
(Bernt Bergkvist)

Det kanske finaste priset under kvällen handlade om årets medlem. Ett högst personligt pris som röstades fram av våra medlemmar. Denna gång var det ingen tuff fajt. Det var ingen som ens kom i närheten av vinnaren i röster.

Hela 85 procent av alla röster föll på vår kära vän Bernt Bergkvist som i princip varje dag delar med sig av något tänkvärt här på Ehandel.se. Här är några av motiveringarna:

"Ambitiös kille som ständigt hänger på Ehandel.se och delar med sig av sina tankar och tips. Jag diggar killen stenhårt! :-)"

"Svarar vänligt och kunnigt på allt från riktiga "skitfrågor" till frågor av det mer kniviga slaget. En otroligt viktig pjäs i forumet."

"Kommer med roliga och läsvärda inlägg, får en på andra tankar och även att tänka utanför boxen."

"Utöver det faktum att Berra outtröttligt svarar på frågor inom alla områden så gör han det dessutom med djup kunskap, rolig ton och bra pedagogik. Solklar vinnare i år, helt enkelt."


Bernt "Parvelito" Bergkvist med det ärofyllda priset i hand

"Han engagerar sig alltid oerhört mycket i de diskussioner han är delaktig i. Dessutom är han grymt kunnig och saklig. Att gubben dessutom är jäkligt trevlig är ju bara en bonus."

"Barsk framtoning men oslagbar erfarenhet, ödmjukhet och kunskap. Räkna med uttömmande svar när Parvelito närmar sig tangentbordet (vilket han gör dagligen och stundligen)."

"Parvelito svarar snabbt och ofta med väldigt trovärdig och nyttig information. Har varit oumbärlig för mig under mitt första år som ehandlare."

"Behövs verkligen en motivering?"

Nej en motivering behövs nog inte för de som dagligen besöker vår sida och tar del av Bernts inspirerande inlägg, både i forumet och på sin blogg. Bernt tackar även för priset här på sin blogg där han bland annat skriver:

- Det var stort för mig, jag är inte precis någon idrottskille som samlat medaljer och pokaler i ett skåp under min ungdom för att visa för barnen, så det här priset var riktigt roligt. Extra roligt eftersom det är medlemmarna här på Ehandel.se som röstat fram mig.

 

Ett stort tack till alla vinnare för deras delaktighet i att lyfta svensk e-handel och deras bidrag här på Ehandel.se.

 

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!