Arvato lanserar AfterPay-modul för WooCommerce

Det starka intresset för WooCommerce lockar allt fler leverantörer.

WooCommerce är en e-handelslösning som använder publiceringsverktyget WordPress som grund. E-handelsplattformen om man kan kalla den det har snabbt vuxit till att bli världens största. Ehandelsindex sätter även WooCommerce högst upp i Sverige bland open source-plattformarna.

"Intresset för WooCommerce störst"

Vi har fått se allt fler e-handelsleverantörer lansera kopplingar, moduler, till WooCommerce och idag meddelar Arvato att de joinar in och lanserar en AfterPay-modul för WooCommerce. AfterPay är företagets "betala-efter-leverans"-tjänst för e-handel.

Annons

- Intresset för Open Source-plattformar för e-handel, som Magento, PrestaShop och Opencart är stort, och vi har integrationer med alla dessa plattformar. Men just nu ser vi att intresset för WooCommerce är allra störst och därför vi gör den här satsningen, säger Christer Pettersson, Head of E-commerce på Arvato i Sverige.

Till sin hjälp har Arvato använt produktionsbyrån Krokedil som vad vi kan se jobbar uteslutande med WordPress och WooCommerce.

"Attraherar även större företag"

Modulen ska vara kostnadsfri och enkel att integrera. Krokedil ser precis som Christer Pettersson ett ökat intresse för WooCommerce.

- Systemet är mycket användarvänligt och det är relativt enkelt att komma igång. Det lockar många mindre företag som vill prova på att utöka sin verksamhet med e-handel och i takt med att e-handelsplattformen mognar, attraherar den även större företag, säger Niklas Högefjord som driver Krokedil.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!