Avensia nyrekryterar för att möta kraven från e-handeln

Anställer tre strateger i ett svep.

E-handeln har gått från att vara en IT-fråga till att involvera hela företagets marknadsstrategi. Det menar e-handelsleverantören Avensia, som med e-handelns ökade betydelse har känt av ökade krav på strategisk kunskap.

Därför anställer företaget, som bland annat hjälper e-handlarna med affärsutveckling, rådgivning och implementation av system, nu tre strateger på ett bräde. De tre är Alexander van Riesen, Alexandra Dornérus och Dan Berggren och deras uppgift blir nu att hjälpa Avensias kunder att växa sin affär.

Annons
Annons

"Känns oslagbart"

Alexander van Riesen har under de två senaste årtiondena arbetat med digital transformation inom både startups och globala företag, som bland annat VD, grundare och konsult. På sitt nya jobb ska han huvudsakligen komma med råd om digitala satsningar till styrelser och bolagsledningar.

- Att börja på Avensia är som att komma hem till en stor familj, med ett ombonat hus och massa värme. Samtidigt som värmen och familjekänslan kompletteras med att få jobba, utbyta idéer och tankar med några av de skarpaste utvecklarna, projektledarna och affärsrådgivarna i branschen. Känns oslagbart, säger han i ett pressmeddelande.

Alexandra Dornérus, som senast kommer från Elfa där hon var e-handelsansvarig inom B2B, har på Avensia fått rollen som Business Analyst och e-handelsrådgivare.

- Jag känner mig helt trygg med att våra utvecklare håller internationell konkurrenskraft, det är då jag och mitt team kan skapa ytterligare mervärde genom insikter och att utmana via rätt frågeställningar - det var det viktigaste för mig när jag antog erbjudandet från Avensia, säger hon om det nya jobbet.

Ska ge e-handlarna bättre avkastning

Dan Berggren har bland annat arbetat i flera år med publiceringsverktyget Episerver. På Avensia ska han ansvara för att höja avkastningen från kundernas e-handelslösningar.

- Jag ser Avensia som en av de ledande leverantörerna inom e-handel och digitalisering, känner mig verkligen inspirerad av att få jobba med Avensias medarbetare och kunder, kommenterar han.

Avensias tre nya strateger inledde alla sina tjänster under början av 2017.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!