Avslöjar: Här är Rebecca Brodds nya jobb

Får toppjobb hos byggjätten.

Som vd för e-handelsleverantören Contentor gjorde Rebecca Brodd sig till ett känt namn inom svensk e-handel. Efter att ha tagit text- och översättningsbolaget från 2,5 till 16,5 miljoner kronor, meddelade hon dock tidigare i år att hon skulle lämna företaget.

LÄS ÄVEN: Contentors vd Rebecca Brodd lämnar - han tar över

Annons

Ska bygga vinnarlag hos Bygghemma

Vad Rebecca Brodd skulle göra istället har hittills varit höljt i dunkel, men nu väljer hon att berätta om sin nya tjänst. Från och med den 1 juni kommer hon att ha rollen som kundservicechef på e-handelsföretaget Bygghemma, som nyligen noterades på Stockholmsbörsen.

LÄS ÄVEN: Bygghemma når kvartalsmiljard efter börsintroduktionen

- Bygghemma har gjort en riktigt spännande resa och befinner sig just nu i en väldigt intressant fas. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet från kundservice och att bygga ett vinnarlag, samt att möta kundens behov både i dag och i morgon, skriver Rebecca Brodd i en kommentar till Ehandel.se.

"Ett starkt tillskott till vårt team"

Bygghemmas vd Mikael Olander berättar i ett mejl till Ehandel.se att Bygghemma för närvarande satsar på att utveckla sin kundservice. Och det är där Rebecca Brodd kommer in i bilden.

- Vi är väldigt glada att Rebecca har valt att börja hos oss på Bygghemma och ta en drivande roll i vidareutvecklingen av vår kundservice. Med sin gedigna bakgrund inom både kundservice och ledarskap är vi övertygade om att hon kommer att bli ett starkt tillskott till vårt team, skriver Mikael Olander.

Annons