Bakboxen i samarbete med Hela Sverige Bakar-vinnare

Prenumerationstjänsten och vinnaren av Hela Sverige Bakar 2013, Caroline Ahlqvist, slår sina mjölpåsar ihop och knådar fram tre nya bakboxar.

I oktober lanserades Bakboxen.se. En prenumerationstjänst som varje månad skickar hem en överraskningsbox med recept samt en kombination av utvalda råvaror och köksredskap. Bakom satsningen står företaget Crate Inventors, som planerar att expandera stort under 2016.

Nu har tjänsten lockat till sig närmare 1 000 prenumeranter och för att rida vidare på framgångsvågen inleder man ett samarbete med Caroline Ahlqvist, vinnaren av 2013 års upplaga av TV-programmet Hela Sverige Bakar.

Annons

– Hon är en oerhört duktig kreatör som skapar fantastiska recept och bakverk och är verkligen en person som vi känner passar Bakboxen perfekt. Det blir en stor möjlighet för våra kunder att få möta Carolines recept och testa på att baka precis som hon gör, säger Jakob Twedmark, VD på Crate Inventors.

Första boxen kommer i maj

Samarbetet innebär att Caroline varit med och tagit fram kommande tre bakboxar, varav den första når kunderna i slutet av maj.

– Bakning är underbart, att hitta nya kombinationer och att låta nya smaker möta varandra, det är magiskt. Det handlar om att njuta, dels av bakningen, men även av själva bakverket. Att baka ska vara lustfyllt, säger Caroline Ahlqvist.

Annons