Search
Close this search box.
ANNONS

Best of Brands lanserar ett helt nytt omnikoncept

Best of Brands lanserar ett helt nytt omnikoncept
Stefan von Stein frรฅn SDHJ Group och David Lundqvist frรฅn Qliro
Izabella Borowska
izabella@influens.se

Dela artikeln:

Senast rรคddade frรฅn total konkurs.

ANNONS

I bรถrjan av รฅret skrevs det mycket om Best of Brands. Fรถretaget hade sedan augusti varit i rekonstruktion och i januari fรถrsattes bolaget i konkurs. Men i samma รถgonblick kom SDHJ Group, som ligger bakom Campadre och Members, in i bilden och rรคddade Best of Brands genom att kรถpa bolaget.

Lร„S ร„VEN:ย Best of Brands rรคddat i sista stund - hรคr รคr den nya รคgaren

Nu รคr det dags fรถr Best of Brands nรคsta steg. Idag lanserar fรถretaget ett helt nytt omnikoncept och inleder samtidigt ett samarbete med betalleverantรถren Qliro.

Det nya omnikonceptet รคr resultatet av fรถretagets storsatsning pรฅ att sudda ut grรคnserna mellan webbutikenย och fysisk handel genom en total re-launch av e-handeln. Fรถretaget ska รคven fรถrรคndra sรคttet att shoppa pรฅ i den fysiska butiken.

- Nรคr man gรถr nรฅgonting helt nytt och banbrytande kommer det alltid finnas utmaningar och dรคrfรถr รคr ett tรคtt och kreativt partnerskap ett mรฅste fรถr att kunna leverera en helhetsupplevelse i framkant. Qliros lyhรถrdhet och expertis inom betallรถsningar och e-handel รคr dรคrfรถr ovรคrderlig fรถr oss, sรคger Stefan von Stein, vd pรฅ SDHJ Group, i ett pressmeddelande.

Men en ny e-handel kommer inte att lanseras fรถrrรคn i maj. Best of Brands fysiska butiker har dock redan รถppnats, men i och med omnikonceptet kommer de nu att digitaliseras.

Butikerna kommer bland annat mรถjliggรถra fรถr kunder att klicka hem varor som inte finns i butikens lager fรถr direkt hemleverans. De betalmรถjligheterna som kunderna har online kommer รคven finnas i de fysiska butikerna, till exempel kรถp pรฅ faktura eller delbetalning.

- Istรคllet fรถr att vara begrรคnsad till lagret i butiken sรฅ kommer kunderna att kunna vรคlja bland mer รคn 150 000 varor frรฅn vรฅr e-handel, sรคger Stefan von Stein.

Dela artikeln: