Best of Brands startar E-handel med fri frakt

Klädkedjan Best of Brands sägs trotsa lågkonjunkturen och öppnar två nya butiker och en e-handel. I nätbutiken skall det finnas ett stort urval av varumärken och alla order inkluderar fri frakt inom Sverige. Webbutiken skall rymma en stor del av det utbud som Best of Brands har i sina två nuvarande butiker.

- Vi samlar det vi tycker bäst om från samtliga varumärken och att erbjuder ett stort urval som man inte hittar i andra butiker. Vårt koncept fungerar bra och e-butiken ska skilja sig så lite som möjligt från den upplevelse som man får i våra andra butiker. Du betalar ingen frakt och får samma kundpoäng och rabatter, säger vd Lars Rabenius.

Annons

Det är företaget Panagora som står bakom e-handelslösningen och deras vd, Moon-Suck Song, tror att Best of Brands kan lyckas bra på nätet:

- Best of Brands har ett koncept som är klippt och skuret för e-handel och de riktar sig även till ett lite äldre segment än många andra multibrandbutiker. Därigenom fyller de ett relativt stort hål på marknaden.

Vi tycker deras nätbutik ser bra ut, vi gillar dock stora bilder, och bortsett ifrån en irriterande bugg vid val av betalsätt verkar det mesta fungera smärtfritt. Ta er en titt på Best of Brands nya nätbutik här.

Källa: press

Annons