DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Missa ej: Biljettluckan till Emeet Göteborg är nu öppen

Du läste rätt. Nu gäller det att snappa upp en biljett om du vill vara med på e-handelskalaset i Göteborg.

Den 7 september öppnar vi portarna till Emeet Göteborg men det är idag vi börjar dela ut biljetter. Det är första gången vi tar e-handelskonferensen till staden och vår eventchef är helt extatisk inför dagens biljettsläpp.

Annons

- Det är så roligt att vi nu börjar släppa på e-handlare till Emeet på västkusten. Alla vi har pratat med i Göteborg har varit så glada och stöttande efter att vi meddelat att vi lägger årets andra konferens där, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Med tanke på att det är mitt i juli gissar vi att det inte kommer bli Springsteen-tryck på biljetterna. Vi rekommenderar dock inte någon att vänta för det är nu det gäller och antalet platser är begränsade.

E-handlare går gratis

De superfina lokalerna på Park 49 i Göteborg rymmer bara ett visst antal e-handlare så släng in din ansökan omedelbart. Vår eventchef fick nyligen en rundtur i lokalerna där bland andra Västsvenska Handelskammaren huserar och det ska vara upplagt för kunskapsdelning.

- Vi har nu besökt Park 49 två gånger inför planeringen av Emeet Göteborg och lokalerna är perfekta. Vi har en större sal som direkt leder till flera små sessionsrum. Jag är säker på att det kommer bli fantastiskt och är det fint väder ses vi på takterassen för mingel, säger Sanna Thurdin.

Det du behöver tänka på inför din ansökan är om du vill delta på kvällen eller inte. Efter Emeet Göteborg avrundar vi hela kalaset med en trevlig middag som också ingår gratis för e-handlare. Middagen har ännu färre platser så släng in din anmälan nu om du vill få den kompletta upplevelsen.

E-handlare går gratis om man uppfyller kraven.
Biljetten är bindande och dyker man inte upp kostar det 699kr.

Annons

Annons