Missa inte: Biljettsläppet till Emeet Helsingborg öppnar nu!

I dag kan du få en av de eftertrakade biljetterna till Emeet Helsingborg, där e-handlare går gratis.

E-handelskonferensen Emeet Helsingborg har nu öppnat biljettluckan. Det enda du som e-handlare behöver göra är att klicka på denna länk och sedan skriva upp dig på gästlistan för "E-handlare dagbiljett". Vill du inte bara delta under dagen utan även ha en gratis middagsbiljett ska du istället skriva upp dig på listan "E-handlare Dag & kväll".

Leverantörer är även de välkomna att ansöka och gör så på en separat lista på ovanstånde länk. Dessa biljetter kostar om man blir godkänd och inkluderar middagen.

Annons
Annons

Överraskningar att vänta

Vi godkänner alla ansökningar manuellt och du ska få svar inom 10 dagar om du fått en biljett eller ej. Du får besked via e-post och kan sedan hämta din biljett.

Emeet Helsingborg går av stapeln den 7:e april på Helsingborg Arena och middagen samma dag tar plats på Restaurang Parapeten.

- Vänta inte utan ansök redan idag för att säkra din plats till ett av årets tre mest spännande e-handelsmöten. Vi har flera överraskningar till Emeet Helsingborg som kommer släppas de kommande veckorna, och du kommer inte vilja sitta utan en biljett, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Här ansöker du om biljett till Emeet Helsingborg.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!