Boozt har tecknat ett 15-årigt hyresavtal i Ängelholm

Modejätten har skrivit på ett hyreskontrakt som i början av nästa år ger dem tillgång till 43 500 kvadratmeter i det nya E-handelsklustret i Norra Varalöv.

Hösten 2015 stod det klart att E-handelsklustret utanför Ängelholm fått en ny ägare i fastighetsbolaget Catena. Hela området i Norra Varalöv omfattar möjlig logistikyta på 77 000 kvadratmeter och är avsedd för e-handlare i alla storlekar.

E-handelns crème de la crème

Nu har man påbörjat andra etappen av tre och idag avslöjar Catena att man tecknat ett 15-årigt hyreskontrakt om 43 500 kvadratmeter med modejätten Boozt.com.

Annons

– Det känns nästan som om vi har fått e-handelns crème de la crème till oss och att vårt arbete med satsning inom E-handel har varit rätt, säger Göran Månsson VD i Catenas dotterbolag Queenswall.

Inflyttning sker nästa år

Den nya fastigheten beräknas vara klar i slutet av första kvartalet 2017 och Boozt, som räknade med att sälja för över 1 miljard kronor under 2015, kommer då att få tillgång till 42 000 kvadratmeter logistikyta, samt 1 500 kvadratmeter kontorsyta.

– Hos oss får kunden mer än en logistikyta, den får även en partner som aktivt medverkar i möjligheten att ständigt utveckla hela affären, säger Göran Månsson.

Annons